Connect with us

technokrata

Iomega – mobiltelefon-töltő és adatmentő egyben

Dotkom

Iomega – mobiltelefon-töltő és adatmentő egyben

Minden akkumulátortöltéskor automatikus adatmentés – Iomega SuperHero Backup and Charger Iphone-okhoz.

Akik vesztettek már el iPhone-t (vagy akiké elromlott, netán ellopták tőlük), már tudják, mit jelent a létfontosságú kapcsolati adatok és egyedi fényképek elvesztése – csak mert nem szinkronizálták rendszeresen a készüléket az iTunes-szal. A 70 dollárba kerülő új Iomega SuperHero mentő- és töltő dokkolóval elkerülhető ez a kínos helyzet, mivel minden egyes akkumulátortöltéskor automatikusan menti az adatokat és képeket akár több iPhone-ról is. Az egész világon hamarosan elérhető eszközt az Iomega a 2011. január 6-9. között tartott Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n mutatja be.

Hogyan működik az Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone?
Az Iomega új mentő- és töltő eszköze egy kisméretű dokkolóállomás, amely kényelmesen elfér az asztalon, éjjeliszekrényen vagy pulton és közvetlenül egy fali konnektorba csatlakoztatható. 4 gigabájtos SD-kártyával érkezik, ennyi tárhelyet kínál a dokkoló az iPhone-ban tárolt kapcsolati adatok és fényképek tárolására. (Amennyiben a felhasználónak nagyobb tárkapacitásra van szüksége, netán több iPhone mentéséhez használja az eszközt, az SD-kártya nagyobbra cserélhető.) Használatához le kell tölteni az ingyenes SuperHero iPhone alkalmazást az Apple Store-ból.

Iomega_SuperHero_Dock_iPhone

Az iPhone dokkolóba való helyezését követően az alkalmazás automatikusan elindul és lehetőséget ad a kapcsolati adatok és képek lementésére a telefon töltésével egyidőben. A felhasználó nevet adhat a telefonnak az alkalmazásban, így több iPhone is tölthető és menthető ugyanazzal a SuperHero Backup and Charger eszközzel. A mentés előrehaladását és befejezését egy állapotsáv jelzi. Az iPhone adatok és fényképek első mentése után a későbbi műveletek során már csak kismennyiségű adat kerül továbbításra. Ha a telefon elveszne vagy megsérülne, akkor a felhasználói adatok visszaállíthatók egy új készüléken: mindössze annyit kell tenni, hogy beállítjuk azt a SuperHero dokkolóba és megnyomjuk a „Restore” (helyreállítás) gombot.

iPhone és iPod Touch kompatibilitás
A dokkoló teljes mértékben kompatibilis az iPhone 4, 3GS és 3G változatával, valamint az iPod Touch harmadik és negyedik generációjával.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek