Connect with us

Hirdetés

technokrata

Iomega – mobiltelefon-töltő és adatmentő egyben

Dotkom

Iomega – mobiltelefon-töltő és adatmentő egyben

Minden akkumulátortöltéskor automatikus adatmentés – Iomega SuperHero Backup and Charger Iphone-okhoz.

Akik vesztettek már el iPhone-t (vagy akiké elromlott, netán ellopták tőlük), már tudják, mit jelent a létfontosságú kapcsolati adatok és egyedi fényképek elvesztése – csak mert nem szinkronizálták rendszeresen a készüléket az iTunes-szal. A 70 dollárba kerülő új Iomega SuperHero mentő- és töltő dokkolóval elkerülhető ez a kínos helyzet, mivel minden egyes akkumulátortöltéskor automatikusan menti az adatokat és képeket akár több iPhone-ról is. Az egész világon hamarosan elérhető eszközt az Iomega a 2011. január 6-9. között tartott Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n mutatja be.

Hogyan működik az Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone?
Az Iomega új mentő- és töltő eszköze egy kisméretű dokkolóállomás, amely kényelmesen elfér az asztalon, éjjeliszekrényen vagy pulton és közvetlenül egy fali konnektorba csatlakoztatható. 4 gigabájtos SD-kártyával érkezik, ennyi tárhelyet kínál a dokkoló az iPhone-ban tárolt kapcsolati adatok és fényképek tárolására. (Amennyiben a felhasználónak nagyobb tárkapacitásra van szüksége, netán több iPhone mentéséhez használja az eszközt, az SD-kártya nagyobbra cserélhető.) Használatához le kell tölteni az ingyenes SuperHero iPhone alkalmazást az Apple Store-ból.

Iomega_SuperHero_Dock_iPhone

Az iPhone dokkolóba való helyezését követően az alkalmazás automatikusan elindul és lehetőséget ad a kapcsolati adatok és képek lementésére a telefon töltésével egyidőben. A felhasználó nevet adhat a telefonnak az alkalmazásban, így több iPhone is tölthető és menthető ugyanazzal a SuperHero Backup and Charger eszközzel. A mentés előrehaladását és befejezését egy állapotsáv jelzi. Az iPhone adatok és fényképek első mentése után a későbbi műveletek során már csak kismennyiségű adat kerül továbbításra. Ha a telefon elveszne vagy megsérülne, akkor a felhasználói adatok visszaállíthatók egy új készüléken: mindössze annyit kell tenni, hogy beállítjuk azt a SuperHero dokkolóba és megnyomjuk a „Restore” (helyreállítás) gombot.

iPhone és iPod Touch kompatibilitás
A dokkoló teljes mértékben kompatibilis az iPhone 4, 3GS és 3G változatával, valamint az iPod Touch harmadik és negyedik generációjával.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés