Connect with us

Az Acer válasza a digitális kihívásra

Dotkom

Az Acer válasza a digitális kihívásra

Átlagosan 60%-os éves növekedése miatt az információ és digitális tartalom sok mindent csinál, de nem csökken: valójában a digitális univerzumunk nagyjából 18 havonta megduplázódik.

Az olyan eszközök száma és választéka, melyek képesek elnyelni ekkora tartalmat, hasonló mértékben növekszik. Lehetséges, hogy ezek az eszközök koncepcionálisan különbözőek, de azonos gondolat vezérelte létrejöttüket: tovább fejleszteni a felhasználó és a gép, a tartalom és az eszköz közötti együttműködés szintjét. Az adat mennyiségének globális mértéke, a sokszínűsége és bősége már egyenként is megváltoztatták a felhasználók gondolkodásmódját az adatok hozzáférhetőségét illetően. A kínálat óriási mértéke miatt a felhasználók elvárják, hogy képesek legyenek kontrollálni és formálni az életükbe beáramló médiát; csak azt a médiát kívánják elérni, amit igazán akarnak, amikor akarják és ahol akarják.

Az Acer a fenti kihívásokra válaszul bejelentette kétképernyős táblagépét, illetve az okostelefonok és a tabletek határán egyesúlyozó készülékeit. Továbbá bemutatta a clear.fi és az alive fejlesztését. A Clear.fi modellel az Acer olyan tartalommegosztó platformot teremtett, mely képes összehozni az azonos hálózaton, de különböző eszközökön tárolt tartalmakat. Automatikusan érzékeli a Clear.fi-képes eszközöket, melyek az otthoni vezetéknélküli hálózatra vannak csatlakoztatva, majd lehetővé teszi, hogy minden digitális tartalom, mely ezen eszközök bármelyikén található, megosztható legyen a többi eszközzel, melyek a Clear.fi média felhasználói felületet használják.

Acer clear.fi

Az Acer alive a vállalat következő generációs áruháza, melyen ingyenes és fizetős tartalmak tömkelege jelenik meg a felhasználók számára, közvetlenül a tartalomszolgáltatók kezelte valós idejű csatornákon. A tartalomfrissítések olyan gyorsak, mint a Twitter csatornák, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy rendszeresen tájékoztatást kapjanak arról, ha valami új és érdekes jelenik meg számukra. Emellett testre szabhatják beállításaikat és az ajánlási rendszer megmutatja nekik azokat az anyagokat, amelyek érdekesek lehetnek számukra. Az alive öt kulcs felhasználási területet céloz meg: zenehallgatás (ideértve a hangoskönyveket és rádióadásokat is), film- és sorozatnézés, elektronikus könyvek és újságok olvasása, játék és alkalmazás.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom