Connect with us

iPhone 4 a Vodafone-nál

Dotkom

iPhone 4 a Vodafone-nál

Immár a hazai vodások is megveheti az Apple legújabb okostelefonját.

Tegnap este tartott rendezvényt a Vodafone a Westendben, a készülék forgalmazásának elindítása kapcsán. A hivatalosan éjfélkor kezdődő értékesítést felgyorsítandó, már vasárnap 21 órakor megkötötte az előszerződéseket, így a sorszámot kapott várakozók ezután a férfi vízilabda válogatott több tagjával, Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal, a Vodafone alkalmazottaival és az újságírókkal együtt átvonultak a Hilton Westend Hotelbe.

A Vodafone versenytársainál többet kíván nyújtani ügyfeleinek, ezért számos olyan iPhone-alkalmazást készített, amelyek kizárólag a számukra lesznek elérhetők. Ezek közé tartozik egy utazási biztosítások kötését lehetővé tevő, egy a Vodafone Kedd előnyeit kihasználó, egy mobilparkolást segítő és egy szórakozóhelyekre specializálódott kiterjesztett valóság alkalmazás is. Utóbbi alkalmazás különlegessége, hogy segítségével zenék is letölthetők, sőt koncertjegyek is megvásárolhatók.

Lakatos Péter, a Vodafone stratégia, márka és kommunikációs vezérigazgató-helyettese a fentieken túl egy alkalmazást külön is kiemelt: „Ügyfeleink ingyen használhatják az iGO Vodafone-osok számára testreszabott navigációs szolgáltatását, amely a hagyományos navigációs funkciókon túl az összes Vodafone-márkabolt elérhetőségét és a vele kapcsolatos fontos információkat is tartalmazza. A Vodafone továbbra is megkülönböztetett figyelemben részesíti az iPhone 4 tulajdonosokat, ezért a későbbiekben még számos különleges alkalmazást fogunk elérhetővé tenni a számukra.”

Az iPhone 4 és az iPhone 3GS a mai naptól 16 vidéki és 7 fővárosi Vodafone-márkaboltban kapható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom