Connect with us

Optimista a Synergon

Dotkom

Optimista a Synergon

Nem várható élénkülés a negyedik negyedév végéig sem a vállalati, sem a közszférában – mondta a gyorsjelentést értékelő sajtótájékoztatón Litauszki Róbert, a Synergon vezérigazgatója.

Jelentős eredményjavulásra nem számítanak a következő két negyedévben, ennek ellenére hosszabb távon optimisták, hiszen a cég vezetése szerint számos olyan változás, átszervezés történt főleg a közszférában, aminek jelentős informatikai vonzatai lehetnek.

Éppen ezért, bár további költségcsökkentési intézkedéseket is terveznek, markáns átszervezések nem várhatóak. A közszféra piacának átmeneti megtorpanása miatt ugyanis nem érdemes szerintük jelentős megszorításokat foganatosítani. A Synergon helyzete elég stabil ahhoz, hogy átvészelje ezt az időszakot – tette hozzá a vezérigazgató. A Synergon a negyedik negyedévre konkrét tervszámokkal egyelőre nem rendelkezik – hangzott el a tájékoztatón. Készülnek ugyan a számítások, de még sok a bizonytalanság. Az elnyert BKV-szerződés finanszírozási feltételei például vélhetően decemberre öltenek testet, jelenleg még az egyeztetések zajlanak. A következő negyedévben inkább költségoldalon terheli majd meg ez a projekt a Synergont.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom