Connect with us

Vírusirtó Macintoshra

Dotkom

Vírusirtó Macintoshra

Megjelent az ESET Cybersecurity for Mac.

Több más gyártó után az ESET is bemutatta a Macintosh-ok védelmére szánt programcsomagját, ami biztonságosabbá teszi az egyébként kevésbé támadott alternatív operációs rendszereket. Az ESET Cybersecurity teljes körű védelmet kínál a Mac felhasználók számára az internetes kártevőkkel szemben. A szoftver nem csupán a Macintosh-okra írt vírusokat állítja meg, de a Windows és Linux platformra készült kártevőket is, így megakadályozza, hogy a Mac felhasználók tudtukon kívül továbbítsák ezeket.

ESET Cybersecurity

A biztonsági programcsomag ugyanazt a heurisztikus ThreatSense technológiát kínálja, mint a Windows-os ESET NOD32 Antivirus, így intelligens algoritmusok segítségével felismeri a legújabb kártevőket is, és alacsony erőforrásigényének köszönhetően nem lassítja le a számítógépeket. Az ESET Cybersecurity blokkolja az internetről érkező kártevőket és a fertőzött cserélhető adathordozókat. A felhasználók személyre szabhatják a kézzel indított víruskeresés mélységét, beállíthatják a víruskeresés idejét, valamint az átvizsgálni kívánt archívum méretét.

Az otthoni felhasználóknak szánt programcsomag 32 vagy 64 bites Intel processzort igényel, és a Mac OS X 10.5.x (Leopard), valamint a Mac OS X 10.6.x (Snow Leopard) rendszereket támogatja. Az üzleti felhasználásra szánt változat ESET NOD32 Antivirus Business Editon for Mac OS X néven kerül forgalomba, és tartalmazza a központi menedzsment funkciókat is, melyek segítségével egyetlen konzolon keresztül, távolról konfigurálható az OS X és a Windows alapú gépek védelme a vállalati hálózaton belül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom