Connect with us

technokrata

Gondtalan szörfözés

Dotkom

Gondtalan szörfözés

Internet Nonstop.

Az iPod shuffle
A 2 GB-os iPod shuffle mintegy húsz teljes album tárolására képes. A világ legkisebb zenelejátszója rendkívül strapabíró kialakítással és egyszerűen használható kezelőfelülettel méltó úti- és edzőtárs lehet a mindennapokban.

Az iPod shuffle mp3-lejátszó legújabb generációját a világpremiert követően Magyarországon az elsők közt a Vodafone előfizetői használhatják

 

A Vodafone Internet Nonstop csomagjának köszönhetően kedvező havidíj mellett internetezhetnek számítógépükön az előfizetők. A havi nyolc gigabájt adatforgalom mellé most ráadásul a legújabb iPod shuffle is jár, ami rekordgyorsasággal érkezett Magyarországra; a szeptember elsejei világpremiert követően a Vodafone Magyarország ügyfelei számára az elsők között vált elérhetővé.

A Vodafone Magyarország új mobilinternet-ajánlattal jelentkezett. Az Internet Nonstop csomag havi 6000 forintért nyolc gigabájt adatforgalmat biztosít, ráadásul a csomag előfizetői kétéves tarifahűség vállalása esetén a modemmel együtt a legújabb két gigabájtos iPod shuffle mp3-lejátszót is magukénak tudhatják.

A Vodafone igyekszik olyan konstrukciókkal jelen lenni a piacon, amelyek a legkülönbözőbb szokásokkal bíró felhasználóknak is meg tudnak felelni. Ezért kínál olyan könnyen átlátható tarifacsomagot, amely túlforgalmazási díj nélkül biztosít meghatározott adatforgalmat, kedvező havidíj mellett – írja a társaság közleménye.

“Örömünkre szolgál, hogy nemcsak a mérési eredmények, hanem a nagyközönség vásárlási szokásai is bizonyítják hálózatunk kiváló minőségét: az eddig bebetonozottnak tűnő piacon mindkét versenytársunknál nagyobb mértékben, több mint tizenhétezerrel növeltük aktív mobilnetes előfizetőink számát augusztusban. Ezt a számot szeretnénk tovább gyarapítani a jövőben is, elérhető árú, könnyen használható díjcsomagjaink segítségével” – mondta Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója.

A Vodafone Internet Nonstop elsősorban a rendszeres internetezőknek jelent megoldást, mivel a nyolc gigabájt adatforgalom havi szinten átlagosan napi 3-4 óra internetezésre elegendő. Ezzel akár 1200 jó minőségű mp3-számot is le lehet tölteni, így igény szerint többszörösen frissíthető az ajándékba kapott iPod lejátszási listája vagy akár 60 órányi YouTube videó megtekintését is lehetővé teszi. A háromnapos kipróbálási lehetőségnek köszönhetően pedig a felhasználók szabadon kipróbálhatják a szolgáltatást, amit – ha nem voltak elégedettek – három naptári napon belül visszamondhatnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle