Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonságos hozzáférés mobil eszközökről

Dotkom

Biztonságos hozzáférés mobil eszközökről

Ingyen letölthető a Check Point okostelefonokra írt alkalmazása.

Minden korábbinál többen élnek a távoli hozzáférés adta lehetőségekkel, így a mobil számítógép-használat folyamatos biztonsági kihívást jelent azon szervezetek számára, amelyek meg akarják védeni a vállalati adatokat és erőforrásokat, mondta Dorit Dor, a Check Point termékekért felelős elnökhelyettese. Erre válaszul hozta létre a Mobile Access Software Blade terméket, amellyel mobil eszközökről is gyorsan és biztonságosan érhetőek el a vállalati e-mailek, adatok és üzleti alkalmazások. Az Apple alkalmazás-áruházából letölthető az ingyenes Check Point Mobile alkalmazást, majd a login és a jelszó beírásával biztonságosan hozzá is férhetnek a vállalati adatokhoz. Emellett az Android, a Symbian, valamint a Windows PC platformok egyaránt támogatottak; előbbiek 2011 első negyedévétől.

Check Point Mobile Access Software Blade devices

A tanúsítvány-alapú bejelentkezés, valamint a smart felhasználó-eszköz párosítás révén a vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy mindenki hozzáférhet azon alkalmazásokhoz, amelyekhez jogosultsága van – éppen úgy, mintha csak az irodai asztali gépét használná. Ez a megközelítés lehetővé teszi az informatikusok számára a biztonsági előírások és alkalmazások központi menedzsmentjét. A Check Point új megoldásának köszönhetően, véleményünk szerint, a vállalatok le fognak állni azzal a gyakorlattal, hogy egyenként adnak jogosultságot az eszközöknek, mondta Rufus Connell, a Frost & Sullivan elnökhelyettese.

Check Point Mobile

Jellemzők
– A Check Point mobil alkalmazása egyetlen érintéssel elérhető hozzáférést biztosít a vállalati e-mailekhez, az intranethez, valamint az üzleti alkalmazásokhoz.
– A megbízható bejelentkezés és az eszközök végfelhasználók szerinti azonosítása megvédi a mobil adatokat, miközben hozzáférést biztosít a felhasználók számára az előzetesen engedélyezett mobil alkalmazásokhoz.
– A testre szabható felhasználói felület egyszeri bejelentkezésen alapuló hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz.
– A központosított menedzsment egyszerűsíti az adminisztrációt, a biztonsági előírások konfigurációját és a jelentések összeállítását.

A Check Point Mobile Access Software Blade ára 1.500 dollárnál kezdődik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés