Connect with us

Hirdetés

technokrata

Verbatim pendrive, különleges védelemmel

Dotkom

Verbatim pendrive, különleges védelemmel

Titkosítás és kötelező jelszó a Verbatim Secure ‘n’ Go USB meghajtónál.

Verbatim SecureData USB 16GBSenki sem szereti úgy tárolni kényes adatait, hogy ahhoz illetéktelenek is hozzáférhessenek. Ez sokféle fájlra igaz lehet, a magánjellegű képektől a pénzügyi adatokon át a név- és címlistákig – tulajdonképpen mindenre, amit magánjellegűnek és bizalmasnak tekintünk. A Verbatim új pendrive-jával bárki megbízhatóan védheti azokat a képeket, dokumentumokat, egyéb fájlokat, amelyet a titkosított eszközre másol.

A magánfelhasználók adatbiztonságát garantálja a Verbatim az új Secure ‘n’ Go USB meghajtókkal. 256 bites hardveres AES titkosítással és kötelező jelszóbevitellel védi meg a 4, 8 és 16 GB tárhellyel rendelkező apró eszközön tárolt adatokat. A megnövelt biztonság érdekében az eszköz 20 sikertelen jelszóbevitel után törli az adatokat.

Angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, és Windows 2000, XP, Vista és Windows 7 (32 bites változatú) rendszerekkel kompatibilis. A környezetbarát csomagolásban (mely 90%-al kevesebb műanyag felhasználásával készült) érkező eszközök indulóára 9125 forint.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés