Connect with us

technokrata

Verbatim pendrive, különleges védelemmel

Dotkom

Verbatim pendrive, különleges védelemmel

Titkosítás és kötelező jelszó a Verbatim Secure ‘n’ Go USB meghajtónál.

Verbatim SecureData USB 16GBSenki sem szereti úgy tárolni kényes adatait, hogy ahhoz illetéktelenek is hozzáférhessenek. Ez sokféle fájlra igaz lehet, a magánjellegű képektől a pénzügyi adatokon át a név- és címlistákig – tulajdonképpen mindenre, amit magánjellegűnek és bizalmasnak tekintünk. A Verbatim új pendrive-jával bárki megbízhatóan védheti azokat a képeket, dokumentumokat, egyéb fájlokat, amelyet a titkosított eszközre másol.

A magánfelhasználók adatbiztonságát garantálja a Verbatim az új Secure ‘n’ Go USB meghajtókkal. 256 bites hardveres AES titkosítással és kötelező jelszóbevitellel védi meg a 4, 8 és 16 GB tárhellyel rendelkező apró eszközön tárolt adatokat. A megnövelt biztonság érdekében az eszköz 20 sikertelen jelszóbevitel után törli az adatokat.

Angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, és Windows 2000, XP, Vista és Windows 7 (32 bites változatú) rendszerekkel kompatibilis. A környezetbarát csomagolásban (mely 90%-al kevesebb műanyag felhasználásával készült) érkező eszközök indulóára 9125 forint.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle