Connect with us

Hirdetés

technokrata

ITBN: a régió legsikeresebb IT biztonsági rendezvénye

Dotkom

ITBN: a régió legsikeresebb IT biztonsági rendezvénye

Rekordmennyiségű szakember látogatott el a hatodik Informatikai Biztonság Napja konferenciára.

Az idén kibővült programmal és illusztris vendégekkel jelentkező, hatodik ITBN Konferencia mindkét napján, a plenáris kerekasztal beszélgetéseit óriási érdeklődés övezte, az esemény helyszínéül szolgáló mozitermek zsúfolásig megteltek. Az egyik leginkább várt beszélgetésen Peter Hustinx európai és Jóri András magyar adatvédelmi biztos, valamint Craig Balding, a Cloud Security Alliance képviselője osztotta meg gondolatait az adatvédelem szabályozásának lehetőségeiről, a személyes adatok és a magánélet védelmének szükségességéről illetve az információszabadság kérdéskör egyensúlyáról.

A Hacking és új fenyegetettségek szekciót szókimondó előadások, teltházas terem és meghosszabbított kerekasztal beszélgetés, illetve élénk diskurzus jellemezte, de sokakat érdekeltek a Web2 és az alkalmazások biztonsága valamint a hálózatok és cloud biztonságával kapcsolatos szekciók és témakörök is. Idén közel 20 interaktív bemutató segítségével győződhettek meg a résztvevők az egyes biztonsági technológiák gyakorlati értékéről és használhatóságáról.

Az ITBN főszervezője, Keleti Arthur az esemény kapcsán elmondta: „Nagyon sikeresnek mondható az idei ITBN Konferencia mind két napja. Külön öröm a számunkra, hogy a visszajelzések alapján a résztvevők elsősorban az előadások szakmai színvonalat, a sokszínűségét, illetve az itt megszerzett információk hasznosságát emelték ki, amely sokaknak egy évre elegendő muníciót jelent a szakmai munkájuk végzéséhez. Megelégedéssel tölt el az is, hogy többen a kiállítás nagy nemzetközi gyártóinak régiós szakértői közül osztották azt a véleményt, hogy az ITBN a régió legsikeresebb IT biztonsági rendezvényévé nőtte ki magát” – mondta el a főszervező.

Az idei újdonságnak számító ITBN Biztonsági díjakat a második nap végén, az esemény egyik díszvendége, Rubik Ernő személyesen adta át.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés