Connect with us

Hirdetés

technokrata

„Véletlenül rossz helyre címzett e-mailek”

Dotkom

„Véletlenül rossz helyre címzett e-mailek”

A Check Point idén is számos, magyarországi partnerei által tartott előadással, valamint bemutató standdal vesz részt az Informatikai Biztonság Napja rendezvényen.

Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia első napján, a Hálózatok, virtualizáció, cloud biztonság szekcióban 12:35-től Kaczur Gábor, a Filter:Max vezető szakértője tart előadás a Check Point idén tavasszal bemutatott Abra képességeiről és a benne rejlő lehetőségekről. A pendrive méretű USB eszköz ötvözi a VPN és a virtualizáció előnyeit, elérhetővé téve a biztonságos távoli munkavégzést. Ugyanezen szekció második napján 12:00-tól Költl Péter, az Albacomp szakembere „Biztonságos távoli munkavégzés Check Point eszközökkel” címmel tart előadást, amelynek során egyaránt szó esik a vállalat VPN és Abra megoldásairól.

A második napon délután 14:35-kor Wollner László, a HP szakemberének „Irányított webkettő” című, az Alkalmazások és a Web 2 biztonsága szekció keretében meghirdetett előadásával folytatódik a vállalat újdonságainak ismertetése, mégpedig a Check Point Application Control bemutatásával, amely lehetővé teszi a vállalatok számára a webes alkalmazások biztonságos és felügyelt használatát.

A második nap workshopjain is jelentős szerephez jut a Check Point, hiszen az S&T IT biztonsági csoportvezetője, Szabó Péter vezetésével 10:00-kor kezdődő kerekasztalon is szó esik a vállalat megoldásairól, míg Edelényi András, az itSun szakemberének 13:50-kor „Véletlenül rossz helyre címzett e-mailek esete – Check Point DLP” címmel kezdődő workshopjának főszereplője a Check Point.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés