Connect with us

„Véletlenül rossz helyre címzett e-mailek”

Dotkom

„Véletlenül rossz helyre címzett e-mailek”

A Check Point idén is számos, magyarországi partnerei által tartott előadással, valamint bemutató standdal vesz részt az Informatikai Biztonság Napja rendezvényen.

Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia első napján, a Hálózatok, virtualizáció, cloud biztonság szekcióban 12:35-től Kaczur Gábor, a Filter:Max vezető szakértője tart előadás a Check Point idén tavasszal bemutatott Abra képességeiről és a benne rejlő lehetőségekről. A pendrive méretű USB eszköz ötvözi a VPN és a virtualizáció előnyeit, elérhetővé téve a biztonságos távoli munkavégzést. Ugyanezen szekció második napján 12:00-tól Költl Péter, az Albacomp szakembere „Biztonságos távoli munkavégzés Check Point eszközökkel” címmel tart előadást, amelynek során egyaránt szó esik a vállalat VPN és Abra megoldásairól.

A második napon délután 14:35-kor Wollner László, a HP szakemberének „Irányított webkettő” című, az Alkalmazások és a Web 2 biztonsága szekció keretében meghirdetett előadásával folytatódik a vállalat újdonságainak ismertetése, mégpedig a Check Point Application Control bemutatásával, amely lehetővé teszi a vállalatok számára a webes alkalmazások biztonságos és felügyelt használatát.

A második nap workshopjain is jelentős szerephez jut a Check Point, hiszen az S&T IT biztonsági csoportvezetője, Szabó Péter vezetésével 10:00-kor kezdődő kerekasztalon is szó esik a vállalat megoldásairól, míg Edelényi András, az itSun szakemberének 13:50-kor „Véletlenül rossz helyre címzett e-mailek esete – Check Point DLP” címmel kezdődő workshopjának főszereplője a Check Point.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom