Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen vírusvédelem a Microsofttól

Dotkom

Ingyen vírusvédelem a Microsofttól

A Microsoft Security Essentials október első felétől nemcsak az otthoni felhasználók, hanem maximum tíz számítógépig a kisvállalkozások számára is ingyenesen elérhető lesz.

A Microsoft Security Essentials (MSE) a Windows operációs rendszer beépített szolgáltatásaival és az Internet Explorer böngészőkkel karöltve egyszerű és biztonságos internetezést nyújt minden használója számára. A szoftver ráadásul nemcsak a vírusok, hanem a kémprogramok és más rosszindulatú alkalmazások ellen is hathatós védelmet garantál. A MSE ugyanarra a Forefront technológiára épül, amely a Microsoft üzleti felhasználóknak szánt biztonsági megoldásainak is alapja. A szoftver használata nem igényel regisztrációt, azonban kizárólag eredeti Windows operációs rendszerre telepíthető.

Microsoft Security Essentials (MSE)

„Bár csak február óta érhető el magyarul, a Microsoft Security Essentials máris jelentős népszerűségre tett szert az otthoni felhasználók körében.” – mondta el Tóth András Mihály, a Microsoft Windows üzletágának vezetője. A Microsoft Security Essentials-t úgy tervezték, hogy észrevétlenül fusson a háttérben, és csak akkor figyelmeztesse a felhasználót, ha valami tennivalója van. Korlátozott mértékben veszi igénybe a processzort és a memóriát, és valós időben védi a PC-t a fertőzésektől. A Microsoft biztonsági termékei közül elsőként használja a vállalat új „dinamikus aláírás” szolgáltatását (Dynamic Signature Service), amellyel a felhasználók már a következő betervezett letöltés előtt élvezhetik a legújabb vírusdefiníciós fájlok által nyújtott védelmet.

A Microsoft Security Essentials 32 bites és 64 bites PC-vel is kompatibilis, és a következő operációs rendszereket támogatja: Windows XP SP2/SP3, Windows Vista és Windows 7 (Windows XP módban is). Letöltés itt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés