Connect with us

Új cég lép a pesti parkettre

Dotkom

Új cég lép a pesti parkettre

A HybridBox Médiainformatikai Nyrt. szeptember 23-án benyújtotta törzsrészvényeinek tőzsdei bevezetésére vonatkozó kérelmét – áll a Budapesti Értéktőzsde közleményében.

A társaság honlapja szerint termékük, a HybridBox platform egy integrált otthoni szórakoztatóközpont, amely az internet által kínál lehetőségeket egy televízió kezelési könnyedségével párosítja.

Ezen felül a felhasználó adott esetben a dobozt normál számítógépként is használhatja.

A HybridBox Zrt-t idén augusztus harmadikán jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság 10 millió forintos alaptőkével. A társaság augusztus kilencedikén szerezte meg a HomeSys Media Szolgáltató Kft. 100 százalékos üzletrészét. Aznap a HybridBox alapítója zárt körben 10 000 000 darab, egyenként 50 forint névértékű névre szóló törzsrészvény zártkörű kibocsátásáról határozott, amelyből Reisz Attila 8, míg Poczkodi Gábor 2 millió darabot vett át. Ezzel a társaság tőkéje 510 000 000 forintra emelkedett. Másnap született döntés a nyilvános részvénytársasággá alakulásról, valamint az 10,2 millió törzsrészvény tőzsdei bevezetéséről a B kategóriába. A társaság honlapján található dokumentum értelmében a cég új részvény kibocsátását egyelőre nem tervezi. A kibocsátási tájékoztatót augusztus 19-én nyújtották be a PSZÁF-hoz jóváhagyásra.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom