Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Navigator üzemelteti a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét

Dotkom

A Navigator üzemelteti a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét

A Navigator Informatikai Zrt. üzemelteti 2010. szeptember 1-jétől a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét.

A megállapodás értelmében a Navigator fő feladata lesz a MÁV-Start Zrt. hardver- és szoftverelemeinek üzemeltetése, karbantartása, a helpdeskfeladatok ellátása a végfelhasználók támogatására, valamint a Microsoft-menedzsmentrendszerek – az SCCM, SCOM – bevezetése. A Navigator Zrt. így többek között 1281 munkaállomás, 690 kiegészítő eszköz és 27 szerver üzemeltetését látja el. A megbízás egy évre szól, értéke több mint 60 millió forint.

A MÁV-Start Zrt. 2010 áprilisában írt ki közbeszerzési eljárást informatikai rendszerének üzemeltetésére, miután a korábbi szolgáltatóval lejárt a szerződése. A pályázati anyagot tizenöt cég vásárolta meg, azonban közülük csupán hatan adtak be ténylegesen ajánlatot. A MÁV-Start Zrt. az eljáráson részt vevő öt érvényes ajánlat közül a műszaki-szakmai szempontok mellett a legalacsonyabb ajánlati ár alapján hirdette ki a Navigator Informatika Zrt.-t nyertes ajánlattevőkként.

“A megbízás kihívást jelent számunkra, hiszen a közbeszerzési eljárás feltételei olyan szigorúak voltak, hogy a kiírási anyagot felvevő cégek csupán fele indult ténylegesen az eljáráson” – mondta Juhász Lajos, a Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés