Connect with us

technokrata

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

Dotkom

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

A Kulcs-Soft 411,5 millió forintos árbevételén 44,4 millió forintos nyereséget könyvelhetett el az első félév során, amely csaknem 57 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszak eredményét – derül ki a társaság BÉT honlapján közzétett jelentéséből.

Az árbevétel terén az ügyviteli szoftverek lokalizált változatának külföldi online vásárlást lehetővé tevő oldalak beindítása folytán nagymértékben, közel 27 százalékkal 912 ezer forintra bővült az exportbevétel éves összehasonlításban, ám ez még mindig eltörpül a 410,5 millió forintos belföldi forgalomhoz képest.

A költségoldalon jelentős, év/év alapon 210 százalékos növekedés volt tapasztalható a személyi jellegű ráfordítások terén, amit a társaság létszámnövekedés mellett a megnövekedett feladatokhoz mért béremeléssel indokol.Szólj hozzá!

Dotkom

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

A Kulcs-Soft 411,5 millió forintos árbevételén 44,4 millió forintos nyereséget könyvelhetett el az első félév során, ami csaknem 57 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszak eredményét – derül ki a társaság gyorsjelentéséből.

Az árbevétel terén az ügyviteli szoftverek lokalizált változatának külföldi online vásárlását lehetővé tevő oldalak beindítása folytán nagymértékben, közel 27 százalékkal, 912 ezer forintra bővült az exportbevétel éves összehasonlításban, ám ez még mindig eltörpül a 410,5 millió forintos belföldi forgalomhoz képest. A költségoldalon jelentős, év/év alapon 210 százalékos növekedés volt tapasztalható a személyi jellegű ráfordítások terén, amit a létszámnövekedés mellett a megnövekedett feladatokhoz mért béremeléssel indokolnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp