Connect with us

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

Dotkom

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

A Kulcs-Soft 411,5 millió forintos árbevételén 44,4 millió forintos nyereséget könyvelhetett el az első félév során, amely csaknem 57 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszak eredményét – derül ki a társaság BÉT honlapján közzétett jelentéséből.

Az árbevétel terén az ügyviteli szoftverek lokalizált változatának külföldi online vásárlást lehetővé tevő oldalak beindítása folytán nagymértékben, közel 27 százalékkal 912 ezer forintra bővült az exportbevétel éves összehasonlításban, ám ez még mindig eltörpül a 410,5 millió forintos belföldi forgalomhoz képest.

A költségoldalon jelentős, év/év alapon 210 százalékos növekedés volt tapasztalható a személyi jellegű ráfordítások terén, amit a társaság létszámnövekedés mellett a megnövekedett feladatokhoz mért béremeléssel indokol.Szólj hozzá!

Dotkom

Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

A Kulcs-Soft 411,5 millió forintos árbevételén 44,4 millió forintos nyereséget könyvelhetett el az első félév során, ami csaknem 57 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszak eredményét – derül ki a társaság gyorsjelentéséből.

Az árbevétel terén az ügyviteli szoftverek lokalizált változatának külföldi online vásárlását lehetővé tevő oldalak beindítása folytán nagymértékben, közel 27 százalékkal, 912 ezer forintra bővült az exportbevétel éves összehasonlításban, ám ez még mindig eltörpül a 410,5 millió forintos belföldi forgalomhoz képest. A költségoldalon jelentős, év/év alapon 210 százalékos növekedés volt tapasztalható a személyi jellegű ráfordítások terén, amit a létszámnövekedés mellett a megnövekedett feladatokhoz mért béremeléssel indokolnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő