Connect with us

technokrata

Gyorsuló Iomega merevlemezek

Dotkom

Gyorsuló Iomega merevlemezek

A gyártó is átállt az USB 3.0-ra.

Az Iomega úgy tervezi, hogy október elejére minden 500 GB és 1 TB kapacitású eGo hordozható merevlemezét az új USB 3.0-s csatolóval kínálja. Az USB 2.0-s gépekkel teljes mértékben kompatibilis új merevlemezekbe a vállalat Drop Guard Xtreme technológiáját is beépítették, ami akár kétméteres zuhanás esetén is megvédi az eszközt. 2011 első negyedévében a cég tervei szerint az Iomega Prestige Compact Portable Hard Drive termékcsalád minden modelljében is megjelenik az USB 3.0. Nem sokkal ezután az Iomega az összes többi külső merevlemez-modellbe is beépíti az USB 3.0-s csatolót.

Iomega ego usb csalad

A noteszgép hordtáskájában vagy zsebben kényelmesen elférő 2,5 hüvelykes hordozható Iomega merevlemezek mindegyike gazdagép-betáplálású, vagyis nincs szükség az asztali vagy hordozható számítógép, netbook USB-portán kívül más tápegységre. Az Iomega új USB 3.0-s eszközei visszamenőleg teljes mértékben kompatibilisek, vagyis minden, csak USB 2.0 csatlakozós személyi számítógéppel és egyéb eszközzel is működnek. Az Iomega olyan (külön vásárolható) USB 3.0-s adapterkártyákat is kínál, amelyekkel az USB 2.0-s asztali vagy noteszgépek használói élvezhetik a natív, akár 5 gigabit/másodperces átviteli sebességet.

Az összes új Iomega USB 3.0 eGo hordozható merevlemezhez gyárilag 256 bites beépített hardvertitkosítás tartozik. A Prestige modellekben 2011 első negyedévében, az USB 3.0-s csatolóval együtt jelenik meg a 256 bites hardvertitkosítás. Minden Iomega eGo és Prestige hordozható merevlemezhez jár az Iomega Protection Suite, a mentési és vírusvédelmi szoftverek egy felületről kezelhető választéka.

Az USB 2.0-s noteszgépekhez készült Iomega USB 3.0 adapter 40 dollárba kerül, az asztali gépekbe szánt Iomega USB 3.0 PCI Express Adaptor for PC Desktops termék szintén 40 dollár. Az új modellekre három éves korlátozott jótállás vonatkozik, regisztrációval.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp