Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, üzleti célú e-mail-szolgáltatás a Vodafone-tól

Dotkom

Új, üzleti célú e-mail-szolgáltatás a Vodafone-tól

Hűségeskü nélkül is működik.

VodaMail néven új üzleti szolgáltatással bővíti kínálatát a Vodafone. Az új kommunikációs lehetőséget a vállalati ügyfelek számára kínálják, magas rendelkezésre állással, teljes körű biztonsággal és egyszerűbb informatikai felügyelettel. Az előfizetéses szolgáltatás használatához nincs szükség hardverek vagy szoftverek megvásárlására, továbbá telepítési, oktatási vagy konfigurálási költségek sincsenek. A szolgáltatás az aktiválást követő percekben teljeskörűen használható.

A VodaMail kihelyezett vállalati levelezőrendszer a Microsoft Exchange Server és a Microsoft Office Outlook szoftverek 2010-es, azaz legfrissebb verziójára épülő, e-mail-alapú kommunikációs és csoportmunka-megoldás. A kihelyezett vállalati levelezés révén a szervezet munkatársai megoszthatják e-mailjeiket, naptáraikat és az elérhetőségi adatokat egy mindig elérhető és szinkronizált rendszer segítségével.

A szolgáltatás alapból egy gigabájtnyi tárkapacitása ötre bővíthető, valamint a fiókhoz külön havidíj ellenében a Microsoft ActiveSync szolgáltatása is megrendelhető, így az arra alkalmas telefonokon – például a Vodafone 845-ön vagy a LG GW620-on – a tárolt levelek, név- és címlisták, telefonszámok és naptárbejegyzések problémamentesen szinkronizálhatók a felhasználó asztali számítógépével vagy notebookjával. A postafiókhoz tartozó e-mail-cím nem csupán

@vodamail.hu-ra végződhet, az ügyfél díjmentesen beállíthatja saját cégének domainnevét is.

A VodaMail nemcsak önmagában, hanem egy kedvezményes tarifájú adatforgalmi csomaggal együtt is elérhető. Annak érdekében, hogy a vállalkozók és üzletemberek folyamatosan hozzáférhessenek levelezésükhöz, a postafiók üzleti verzióját ingyen vehetik igénybe 200 MB-nyi internetes adatcsomag megrendelése esetén. Mivel nem kell hűségnyilatkozatot aláírni, a vállalkozások szükség esetén rugalmasan módosíthatják előfizetéseik számát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés