Connect with us

technokrata

Olcsóbb nyomtatás

Dotkom

Olcsóbb nyomtatás

A Xerox új, a ColorQube 9200 sorozathoz fejlesztett webalapú Print Advisor szoftvere költséghatékonyságot növelő nyomtatási tanácsokkal látja el a végfelhasználót.

A megoldás betekintést nyújt az adott hálózaton lévő nyomtatók és multifunkciós berendezések megtakarítási és optimalizálási lehetőségeiről is. A szoftver előtérbe helyezi a környezettudatos működést is és használat közben folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat nyomtatási szokásaik környezeti hatásairól.

Az alkalmazás a monitor képernyőjének jobb alsó sarkában megjelenő feliratokkal emlékezteti a végfelhasználót azokra az egyszerű tennivalókra, amelyekkel gazdaságosabban és “zöldebben” tudnak nyomtatni. Például ha a felhasználó egy hosszú dokumentum egyoldalas nyomtatását választja, a képernyőn megjelenő üzenet azonnal felajánlja neki a kétoldalas nyomtatást.

A szoftver adatokat gyűjt az összes nyomtatási feladatról, többek közt arról is, hogy az egyes felhasználók naponta hány oldalt nyomtatnak. Ezek a részletes jelentések elősegítik a vállalat nyomtatási gyakorlatának ésszerűsítését és hatékonyabbá tételét.

A szoftver továbbfejlesztett változatával, a Xerox Print Advisor Premiummal a teljes vállalatra vonatkozó, átfogó, nyomtatóhasználati statisztikákat és jelentéseket kaphatnak az informatikai vezetők. A prémium verzió az összes hálózatba kötött vagy a felhasználók gépeire közvetlenül csatlakoztatott nyomtatóról és multifunkciós készülékről adatokat tud szolgáltatni, amelyek alapján a rendszergazdák személyre szabott, a kollégáik számára releváns információkkal egészíthetik ki az emlékeztető üzeneteket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp