Connect with us

technokrata

Új kezekben a Vipre antivírus

Dotkom

Új kezekben a Vipre antivírus

Felvásárolták a Vipre és CounterSpy alkalmazásokat fejlesztő Sunbelt Software-t.

A GFI Software felvásárolta a Sunbelt Software-t és az általuk fejlesztett Vipre termékcsomagot. Az akvizíció lehetővé teszi a GFI számára, hogy felhasználja a Vipre technológiát a GFI e-mail és web-biztonsági megoldások fejlesztése során. „Terveink közt szerepel a végfelhasználói piacon való megjelenés is, mely tovább erősíti ismertségünket a kisvállalatok és otthoni irodák piacán.” – nyilatkozta Walter Scott, a GFI vezérigazgatója.

Sunbelt
A floridai, tampa bay-i székhelyű Sunbelt Software biztonsági szoftvereket fejleszt Windows alapú rendszerekhez. A termékek közt megtalálhatók az antivírus, anti-spyware, e-mail biztonsági és malware elemző megoldások is. Legismertebb termékeik közt találhatók a Vipre és CounterSpy termékcsaládok, valamint a Sunbelt Exchange Archiver, a CWSandbox és a ThreatTrack is.

GFI
Web- és mailbiztonsági, archiváló és fax, hálózati és biztonsági szoftvereket, valamint hostolt informatikai szolgáltatásokat biztosít kis- és közepes vállalatok számára. A GFI termékek között helyben telepített, felhő alapú és hibrid megoldások is találhatók, melyekkel elsősorban a KKV-k egyedi igényeire fókuszál. A cég az Egyesült Államokban (Észak-Karolinában és Kaliforniában), az Egyesült Királyságban (Londonban és Dundee-ban), Ausztriában, Ausztráliában, Máltán, Hong Kongban és Romániában is rendelkezik irodával, melyeken keresztül ügyfelek százezreit szolgálja ki. A GFI, mely a Microsoft Gold Certified Partner státuszt is magáénak mondhatja, nagy hangsúlyt fektet több ezer partnert számláló viszonteladói hálózatára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom