Connect with us

technokrata

Felgyorsult a NOD32

Dotkom

Felgyorsult a NOD32

Az ESET továbbfejlesztette biztonsági szoftvereinek közös motorját. A NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security egyes feladatokban akár 50%-kal gyorsabb, mint korábban.

A szlovák fejlesztő tovább növelte termékeinek sebességét. Az ESET belső tesztjei szerint a fájlokban történő víruskeresés 29%-kal, a rendszerindulási idő 53%-kal, az internetről történő letöltés pedig 46%-al gyorsult fel.

„A sebességnövekedésnek köszönhetően az eddig átlagosan 4-5 percig tartó víruskeresés az esetek jelentős részében most 1 perc alatt lezajlik. Keresőmotorunk 4-es verziójával sikerült olyan eredményeket elérnünk, melyeknek köszönhetően védelmi szoftvereink keresési sebessége ugrásszerűen megnövekedett.” – nyilatkozta Peter Košinár, az ESET szlovákiai technológiai és kutatási divíziójának vezető fejlesztője.

ESET-megnovekedett-sebesseg grafikon 2010.jpg

Kattintson a nagyobb változatért!

A szakember elmondása szerint a végrehajtható (.exe) fájlokban történő víruskeresés több mint 50%-kal gyorsult fel, ami jelentős sebességnövekedésnek számít. Mivel a fejlesztés az ESET termékeinek közös motorjában történt, az ESET Mobil Antivirus kivételével a cég mindegyik szoftverére vonatkozik. A felhasználóknak nem kell újratelepíteniük a használt alkalmazásokat ahhoz, hogy ki tudják használni az újítást, az 5187-es számú vírusdefiníciós adatbázissal már mindenki automatikusan megkapta a szükséges frissítéseket.

NOD32 letöltéseSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom