Connect with us

technokrata

Frissítette naplózó szoftvereit a BalaBit

Dotkom

Frissítette naplózó szoftvereit a BalaBit

Kényelmi funkciók az ingyenes naplózó megoldás kereskedelmi verzióiban.

A BalaBit IT Security elérhetővé tette syslog-ng Premium Edition és syslog-ng Store Box rendszereinek legújabb verzióit. Míg a termékcsalád előző, tavaly év végén történt frissítése az elemzési és klasszifikációs képességek terén tett fontos lépéseket, addig a mostani upgrade elsősorban kényelmi funkciókkal gazdagította az ingyenes naplózó megoldás kereskedelmi verzióit.

Ennek megfelelően a Premium Edition új, 3.2-es verziója megkapta a kiterjesztett időpecsétek, valamint a többsoros üzenetek kezelésének képességét. Erősödött a termék legfontosabb tulajdonsága, a megbízható továbbítás is, a kliens oldali failover működés lehetővé tételével, amely tovább csökkenti az üzenetvesztés kockázatát.

A termékvonal archiválásra is képes tagja, a syslog-ng Store Box (SSB) új, erősebb hardvert kapott. A felhasználók immár közvetlenül kereshetnek és böngészhetnek a titkosított archív állományokban, amelyek akár egy távoli szerveren is elhelyezkedhetnek. Számos, a rugalmas felhasználást megkönnyítő lehetőséggel gazdagodott a statisztika és riport modul is.

„A rendszernaplózás egyre inkább a vállalati folyamatok elsődleges bizonylatainak kezelését jelenti, ami csak 100%-os elérhetőség, bizalmasság és megbízhatóság esetén lehetséges.” – mondta Scheidler Balázs, a cég ügyvezetője, a syslog-ng termékcsalád fejlesztési igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom