Connect with us

Pofonegyszerű fejlesztésekkel arat a rEVOLUTION

Dotkom

Pofonegyszerű fejlesztésekkel arat a rEVOLUTION

Tartja félmilliárdos árbevételét a társaság.

A vállalat nyereségességének növelésében szerepet játszott az is, hogy a rEVOLUTION-nél nagy hangsúlyt fektetnek a kintlévőségek menedzselésére, így a válság ellenére is drasztikusan csökkent a kintlevőségállomány. A saját kedvező tapasztalatok alapján a kintlevőségkezelést szolgáló továbbfejlesztett megoldásokat 2010-ben az ügyfelek számára is hozzáférhetővé teszik.
 

A rEVOLUTION Software a válság ellenére sikeres évet zárt tavaly – jelentette be a társaság. A vállalat 525 millió forintos árbevétellel zárta az elmúlt évet, az üzemi eredmény a 2008-as egymillióról húszmillióra nőtt, egyszeri tételek nélkül pedig 41 millió forint volt – közölte Kustos Ferenc, a társaság ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a 2009-ben lezajlott átszervezés és a pénzügyi felelősséggel felruházott üzletágak világosan meghatározott funkciója eredményeként nőtt a cég hatékonysága.

“Az árbevétel közel felét adó vállalatirányítási üzletág érte el a legjelentősebb növekedést, és a saját fejlesztésű kiegészítő eszközök és modulok is hozzájárultak a cég sikereihez. Az ERP és az Iroda++, azaz a nagyvállalati és a középvállalati üzletág növelni tudta a megrendeléseit, míg a reVOL Express, azaz a kis- és mikrovállalkozási üzletág megszenvedte a válságot” – mondta el lapunknak Kustos.

A vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozó ERP üzletág tette ki a társaság forgalmának felét és dinamikusan bővült 2009-ben – jelentette ki az ügyvezető. Ez többek között annak köszönhető, hogy megnyerték az év legnagyobb Microsoft Dynamics NAV-projektjét, több mint százmillió forint értékben. Másrészt viszont nagyon sikeres a saját fejlesztésű RevNAV megoldásuk, ami lényegében egy barátságos felhasználói réteggel vonja körül a Microsoft Dynamycs NAV szikár, ám esetenként túl komplikált felületét. Mint Kustos a Napinak elmondta, a korábbi felhasználóközeli tapasztalataik alapján dolgozták ki az új felületet, amellyel például sokkal könnyebben tudnak a felhasználók egy jelentést lekérdezni, mint a “gyári” megoldással. Ráadásul a RevNAV segítségével a Microsoft által rendszeresen kiadott frissítéseket is gyorsabban – és a magyar cég vezetője szerint sokkal olcsóbban – lehet telepíteni. A RevNAV-ban ugyanis az alkalmazott, számos egyedi módosítást kiváltó standard megoldások és a Microsoft-frissítések megfeleltetését a rEVOLUTION a frissítés megjelenésekor automatikusan elvégzi.

Az Iroda++ (IPP) integrált ügyviteli rendszer mintegy harmadát adja a rEVOLUTION árbevételének és értékesítése a válság ellenére magas szinten maradt. Mára több mint hatszáz vállalkozás használja könyvelési, ügyviteli feladatokra, a követésmegújítás aránya évről évre meghaladja a 90 százalékot. Az IPP, a saját fejlesztésű, kis- és középvállalkozásoknak szánt termékcsalád a rEVOLUTION hagyományos terméke, kiforrott, megalapozott szakmai múlttal rendelkezik, magas nyereségességet biztosít a fejlesztőnek. Tavalyi sikere részben az újonnan kihozott, nagy kapacitású SQL-alapú Iroda++ 2010 verziónak köszönhető – mondta az ügyvezető.

A válság leginkább a kisvállalati üzletágat érintette, a rEVOL Express üzleti eredménye elmaradt a várakozásoktól, de így is mintegy 19 ezer egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalkozás használja a programcsomagot. A társaság vezetője szerint a rEVOL Express felhasználói nagyon elégedettek a programokkal, 70 százalékos elégedettségi mutatóval és – a gyorsan változó kisvállalati piacon – ugyancsak 70 százalékos megújítási aránnyal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom