Connect with us

technokrata

Pofonegyszerű fejlesztésekkel arat a rEVOLUTION

Dotkom

Pofonegyszerű fejlesztésekkel arat a rEVOLUTION

Tartja félmilliárdos árbevételét a társaság.

A vállalat nyereségességének növelésében szerepet játszott az is, hogy a rEVOLUTION-nél nagy hangsúlyt fektetnek a kintlévőségek menedzselésére, így a válság ellenére is drasztikusan csökkent a kintlevőségállomány. A saját kedvező tapasztalatok alapján a kintlevőségkezelést szolgáló továbbfejlesztett megoldásokat 2010-ben az ügyfelek számára is hozzáférhetővé teszik.
 

A rEVOLUTION Software a válság ellenére sikeres évet zárt tavaly – jelentette be a társaság. A vállalat 525 millió forintos árbevétellel zárta az elmúlt évet, az üzemi eredmény a 2008-as egymillióról húszmillióra nőtt, egyszeri tételek nélkül pedig 41 millió forint volt – közölte Kustos Ferenc, a társaság ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a 2009-ben lezajlott átszervezés és a pénzügyi felelősséggel felruházott üzletágak világosan meghatározott funkciója eredményeként nőtt a cég hatékonysága.

“Az árbevétel közel felét adó vállalatirányítási üzletág érte el a legjelentősebb növekedést, és a saját fejlesztésű kiegészítő eszközök és modulok is hozzájárultak a cég sikereihez. Az ERP és az Iroda++, azaz a nagyvállalati és a középvállalati üzletág növelni tudta a megrendeléseit, míg a reVOL Express, azaz a kis- és mikrovállalkozási üzletág megszenvedte a válságot” – mondta el lapunknak Kustos.

A vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozó ERP üzletág tette ki a társaság forgalmának felét és dinamikusan bővült 2009-ben – jelentette ki az ügyvezető. Ez többek között annak köszönhető, hogy megnyerték az év legnagyobb Microsoft Dynamics NAV-projektjét, több mint százmillió forint értékben. Másrészt viszont nagyon sikeres a saját fejlesztésű RevNAV megoldásuk, ami lényegében egy barátságos felhasználói réteggel vonja körül a Microsoft Dynamycs NAV szikár, ám esetenként túl komplikált felületét. Mint Kustos a Napinak elmondta, a korábbi felhasználóközeli tapasztalataik alapján dolgozták ki az új felületet, amellyel például sokkal könnyebben tudnak a felhasználók egy jelentést lekérdezni, mint a “gyári” megoldással. Ráadásul a RevNAV segítségével a Microsoft által rendszeresen kiadott frissítéseket is gyorsabban – és a magyar cég vezetője szerint sokkal olcsóbban – lehet telepíteni. A RevNAV-ban ugyanis az alkalmazott, számos egyedi módosítást kiváltó standard megoldások és a Microsoft-frissítések megfeleltetését a rEVOLUTION a frissítés megjelenésekor automatikusan elvégzi.

Az Iroda++ (IPP) integrált ügyviteli rendszer mintegy harmadát adja a rEVOLUTION árbevételének és értékesítése a válság ellenére magas szinten maradt. Mára több mint hatszáz vállalkozás használja könyvelési, ügyviteli feladatokra, a követésmegújítás aránya évről évre meghaladja a 90 százalékot. Az IPP, a saját fejlesztésű, kis- és középvállalkozásoknak szánt termékcsalád a rEVOLUTION hagyományos terméke, kiforrott, megalapozott szakmai múlttal rendelkezik, magas nyereségességet biztosít a fejlesztőnek. Tavalyi sikere részben az újonnan kihozott, nagy kapacitású SQL-alapú Iroda++ 2010 verziónak köszönhető – mondta az ügyvezető.

A válság leginkább a kisvállalati üzletágat érintette, a rEVOL Express üzleti eredménye elmaradt a várakozásoktól, de így is mintegy 19 ezer egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalkozás használja a programcsomagot. A társaság vezetője szerint a rEVOL Express felhasználói nagyon elégedettek a programokkal, 70 százalékos elégedettségi mutatóval és – a gyorsan változó kisvállalati piacon – ugyancsak 70 százalékos megújítási aránnyal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő