Connect with us

Visa CodeSure – bankkártya kijelzővel és gombokkal

Dotkom

Visa CodeSure – bankkártya kijelzővel és gombokkal

Bármilyen Visa betéti, hitel-, prepaid vagy üzleti kártyával működik, és egyéb online bejelentkezési rendszerek helyett is használható.

Számos fogyasztói próbát és európai bankokkal végzett szigorú tesztelést követően a Visa CodeSure készen áll a kereskedelmi bevezetésre. A Visa kártyát alfanumerikus kijelzővel, 12-gombos billentyűzettel és a kártyába ágyazott akkumulátorral látták el, így az online csalások száma jelentősen csökken majd. Azáltal, hogy a kártyabirtokosnak meg kell adnia PIN kódját minden egyes online tranzakciónál, a Visa CodeSure-ral megelőzhető a jogosulatlan használat. A Visa CodeSure bármilyen Visa betéti, hitel-, prepaid vagy üzleti kártyával működik, és egyéb online bejelentkezési rendszerek helyett is használható, például vállalati virtuális magán hálózatok (VPN) eléréséhez.

Visa CodeSure

A Visa CodeSure többcsatornás hitelesítési technológiát kínál a fogyasztók számára egyetlen Visa kártyában. A kártya 2009-es kifejlesztése óta a Visa és partnere, az Emue Technologies átfogó teszteket hajtott végre nyolc európai bankkal együttműködve az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Izraelben, Törökországban, Svájcban és Németországban. A tesztek során összegyűjtötték a felhasználói véleményeket, és az eredmények azt mutatják, hogy a résztvevők 70 százaléka gyakrabban használná a kártyát kártya nélküli tranzakciókhoz, s 86 százalékuk pedig meg volt győződve az új kártya biztonságosságáról.

A Visa átfogóan tesztelte a termék tartósságát, biztonságát és megbízhatóságát kereskedelmi forgalomba hozatal előtt. A Visa CodeSure kártya olyan megoldást kínál a bankoknak, amely megfelel a többcsatornás banki tevékenységre vonatkozó igényeknek. A PIN által generált egyszeri kód és a kölcsönös hitelesítési technológia használata olyan megoldást kínál a bankoknak, amely egyszerre biztonságos és kényelmes.

A tranzakció érvényesítése három egyszerű lépésben történik:
– online vásárlás során vagy egy online banki szolgáltatásba való bejelentkezéskor a kártyatulajdonos a kártya billentyűzetén található “Verified by Visa” opció gombjának megnyomásával aktiválja a hitelesítési folyamatot;
– amikor a készülék ezt kéri, a fogyasztó megadja a PIN kódját a kártyába épített billentyűzeten;
– egy egyedi, egyszeri belépési kód jelenik meg a kártya kijelzőjén, amelyet a kártyatulajdonos a Verified by Visa tranzakció hitelesítésére használ.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom