Connect with us

technokrata

Visa CodeSure – bankkártya kijelzővel és gombokkal

Dotkom

Visa CodeSure – bankkártya kijelzővel és gombokkal

Bármilyen Visa betéti, hitel-, prepaid vagy üzleti kártyával működik, és egyéb online bejelentkezési rendszerek helyett is használható.

Számos fogyasztói próbát és európai bankokkal végzett szigorú tesztelést követően a Visa CodeSure készen áll a kereskedelmi bevezetésre. A Visa kártyát alfanumerikus kijelzővel, 12-gombos billentyűzettel és a kártyába ágyazott akkumulátorral látták el, így az online csalások száma jelentősen csökken majd. Azáltal, hogy a kártyabirtokosnak meg kell adnia PIN kódját minden egyes online tranzakciónál, a Visa CodeSure-ral megelőzhető a jogosulatlan használat. A Visa CodeSure bármilyen Visa betéti, hitel-, prepaid vagy üzleti kártyával működik, és egyéb online bejelentkezési rendszerek helyett is használható, például vállalati virtuális magán hálózatok (VPN) eléréséhez.

Visa CodeSure

A Visa CodeSure többcsatornás hitelesítési technológiát kínál a fogyasztók számára egyetlen Visa kártyában. A kártya 2009-es kifejlesztése óta a Visa és partnere, az Emue Technologies átfogó teszteket hajtott végre nyolc európai bankkal együttműködve az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Izraelben, Törökországban, Svájcban és Németországban. A tesztek során összegyűjtötték a felhasználói véleményeket, és az eredmények azt mutatják, hogy a résztvevők 70 százaléka gyakrabban használná a kártyát kártya nélküli tranzakciókhoz, s 86 százalékuk pedig meg volt győződve az új kártya biztonságosságáról.

A Visa átfogóan tesztelte a termék tartósságát, biztonságát és megbízhatóságát kereskedelmi forgalomba hozatal előtt. A Visa CodeSure kártya olyan megoldást kínál a bankoknak, amely megfelel a többcsatornás banki tevékenységre vonatkozó igényeknek. A PIN által generált egyszeri kód és a kölcsönös hitelesítési technológia használata olyan megoldást kínál a bankoknak, amely egyszerre biztonságos és kényelmes.

A tranzakció érvényesítése három egyszerű lépésben történik:
– online vásárlás során vagy egy online banki szolgáltatásba való bejelentkezéskor a kártyatulajdonos a kártya billentyűzetén található “Verified by Visa” opció gombjának megnyomásával aktiválja a hitelesítési folyamatot;
– amikor a készülék ezt kéri, a fogyasztó megadja a PIN kódját a kártyába épített billentyűzeten;
– egy egyedi, egyszeri belépési kód jelenik meg a kártya kijelzőjén, amelyet a kártyatulajdonos a Verified by Visa tranzakció hitelesítésére használ.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő