Connect with us

Vipre Antivirus 4 – már magyarul

Dotkom

Vipre Antivirus 4 – már magyarul

Tűzfal, behatolásmegelőző rendszerek és káros URL szűrő – magyar kezelőfelülettel.

A magyar változatra minden felhasználó ingyenesen válthat; a kevesebb, mint 1 MB méretű magyar nyelvi csomag, amely telepítését követően azonnal leváltja a Vipre kezelőfelületét, már letölthető.

Vipre Antivirus Premium 4.0
A Sunbelt Kerio technológián alapuló tűzfalát, illetve behatolás-megelőző megoldásokat épített bele. A kétirányú tűzfal web- és reklámszűréssel alkalmazásonként és portonként is működik, vagyis a tűzfal kijövő és bemenő irányba is szűri a kéretlen hálózati forgalmat. A rendszeresen frissített reklámszűrő eltávolítja a honlapokról a nagyméretű és zavaró reklámokat. A Sunbelt ThreatTrack naprakész információkkal látja el a tűzfalat a vírusokat és kártevőket terjesztő honlapok címeiről, amelyekhez a Vipre Antivirus Premium automatikusan blokkolja a hozzáférést. A Snort IDS szabályok segítségével a tűzfal azonosítja és blokkolja a hálózati támadásokat, míg a Host Intrusion Prevention System (HIPS) a futó folyamatok állandó figyelésével állítja meg a kódinjektálással járó támadásokat.
 

Vipre Antivirus - magyar kezelőfelülettel
 

Vipre Antivirus 4.0
A Vipre Antivirus + Antispyware 3.1 utódja 64-bites rootkit-eltávolító megoldással bővült, illetve a víruskeresés immár Mozilla Firefoxban is lehetővé válik. A napi 30-60.000 új károkozóval bővülő adatbázishoz a SteadyStream óránként tölti le a frissítéseket, amelyek segítségével a Cobra és GenScan heurisztikus keresők azonosítják az ismert károkozókat. Az ismeretlen kártevők ellen virtualizációs viselkedés-elemző rendszer, az MX-V nyújt védelmet, ami az ismeretlen károkozókat a memória egy biztonságosan elkülönített részén elemzi és gyanús viselkedésük alapján felismeri.

Az operációs rendszer legmélyebb rétegeibe beférkőző rootkitek felderítésére és eltávolítására a FirstScan technológia szolgál, ami még a Windows betöltődése előtt távolítja el a kártevőket. A Vipre a levelezésben eltávolítja a káros csatolmányokat, a kártevőkre mutató linkeket és a nagy anyagi károkért felelős adathalász leveleket. Beépülő moduljaival minden Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Live Mail és Thunderbird levelezést átvizsgál, valamint bármilyen más levelezőkliens POP3/SMTP kapcsolatait is ellenőrzi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő