Connect with us

technokrata

Védelmi világcsúcs Budapesten

Dotkom

Védelmi világcsúcs Budapesten

A londoni székhelyű Tetra Association 2011.

május 24-27. között Budapesten rendezi meg a Tetra World Congress (TWC) konferenciát és szakkiállítást – jelentette be Fáy András, a Tetra Forum Hungary elnökhelyettese, a magyarországi Tetra-rendszert szállító EADS Secure Networks magyarországi cégvezetője. A magyar főváros – az első kelet-közép-európai államként – szoros versenyben nyerte el a rendezés jogát a múlt heti szingapúri világtalálkozón. Az eseményre összesen négyezer, a professzionális mobil távközlésben érintett vezető szakembert várnak a világ minden tájáról, a meghatározó vállalatok vezetői mellett rendőri vezetők, tűzoltó- és mentőparancsnokok érkeznek Budapestre. A Tetra Forum Hungary reményei szerint a világkongresszus – amely jelentős turisztikai esemény is lesz – rendkívüli alkalom a szakterületen működő hazai kis- és középvállalatok számára, hiszen bemutatkozási lehetőséget kapnak a világszervezet tagjai előtt. Jókai Oszkár, a Tetra Forum Hungary elnöke kiemelte: a szingapúri döntésben jelentős szerepet játszott a hazai Tetra-rendszer példamutatóan gyors kiépítése és a magyar hálózat modellértékű működtetése. A magyarországi mindmáig az egyetlen olyan, országos lefedettségű közép-európai távközlési rendszer, amely több szervezet összehangolt kommunikációját biztosítja. A hazánkban négy éve alkalmazott, Tetra technológiára épülő egységes digitális rádiórendszert tíz állami szervezet, a rendőrség, a tűzoltóságok és a mentők mellett többek közt a titkosszolgálatok, a büntetés-végrehajtás, a katasztrófavédelem, a vám- és pénzügyőrség, valamint a honvédség használja, egymással bármikor összekapcsolható, virtuálisan különálló hálózatban.

A Tetra a gsm-hez hasonló professzionális rádiókommunikációs szabvány, illetve rendszer, amelyet a kiemelten biztonságos, szigorúan titkosított kommunikációt igénylő szervezetek használnak világszerte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő