Connect with us

Megelőzzük az USA-t internetezésben

Dotkom

Megelőzzük az USA-t internetezésben

Egy felmérés szerint Magyarországon magasabb azok az aránya, akik gyors internetes szolgáltatással rendelkeznek, mint az USA-ban.

Miután a harmadik helyre sorolták egy évtizede, az USA a 15. helyre csúszott vissza azon a listán, ahol az országokat aszerint rangsorolják, hogy mekkora azoknak a háztartásoknak az aránya, akik gyors internetes illetve szélessávú szolgáltatással rendelkeznek – közölte a Bloomberg az OECD adataira hivatkozva. Dél-Korea, Irország és Németország érték el a legjobb helyezést 2009-ben – közölte a Párizs központú szervezet. Az internet-kapcsolat gyorsabb és olcsóbb még 12 országban, beleértve Magyarországot és Dániát.

Az amerikai Federal Communications Commission ezért azt ígéri, hogy 16 milliárd dollárt fektet be a következő évtizedben, hogy megszüntesse a kommunikációs szakadékot. A bizottság célja, hogy 100 millió amerikai háztartás férjen hozzá ugyanolyan kapcsolati sebességhez, mint ami ma elérhető Portugáliában és Japánban.

Az FCC kedden nyilvánosságra hozott felmérésében megállapítja, hogy az amerikai fogyasztók 91 százaléka elégedett az internet kapcsolatának sebességével, valószínűleg azért, mert nincs viszonyítási alapjuk. Ugyanakkor ötből négyen nem tudták megmondani, hogy valójában milyen sebességű internetes szolgáltatást használnak.

Az internet-hozzáférés politikai vitákat váltott ki világszerte. A témában ENSZ-konferenciát tartanak pénteken, hogy tárgyaljanak az internethasználat bővítéséről a fejlődő világban, ahol az otthoni hozzáférhetőség töredéke (egyötöde) a gazdag országok internethasználatáénál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom