Connect with us

technokrata

Megelőzzük az USA-t internetezésben

Dotkom

Megelőzzük az USA-t internetezésben

Egy felmérés szerint Magyarországon magasabb azok az aránya, akik gyors internetes szolgáltatással rendelkeznek, mint az USA-ban.

Miután a harmadik helyre sorolták egy évtizede, az USA a 15. helyre csúszott vissza azon a listán, ahol az országokat aszerint rangsorolják, hogy mekkora azoknak a háztartásoknak az aránya, akik gyors internetes illetve szélessávú szolgáltatással rendelkeznek – közölte a Bloomberg az OECD adataira hivatkozva. Dél-Korea, Irország és Németország érték el a legjobb helyezést 2009-ben – közölte a Párizs központú szervezet. Az internet-kapcsolat gyorsabb és olcsóbb még 12 országban, beleértve Magyarországot és Dániát.

Az amerikai Federal Communications Commission ezért azt ígéri, hogy 16 milliárd dollárt fektet be a következő évtizedben, hogy megszüntesse a kommunikációs szakadékot. A bizottság célja, hogy 100 millió amerikai háztartás férjen hozzá ugyanolyan kapcsolati sebességhez, mint ami ma elérhető Portugáliában és Japánban.

Az FCC kedden nyilvánosságra hozott felmérésében megállapítja, hogy az amerikai fogyasztók 91 százaléka elégedett az internet kapcsolatának sebességével, valószínűleg azért, mert nincs viszonyítási alapjuk. Ugyanakkor ötből négyen nem tudták megmondani, hogy valójában milyen sebességű internetes szolgáltatást használnak.

Az internet-hozzáférés politikai vitákat váltott ki világszerte. A témában ENSZ-konferenciát tartanak pénteken, hogy tárgyaljanak az internethasználat bővítéséről a fejlődő világban, ahol az otthoni hozzáférhetőség töredéke (egyötöde) a gazdag országok internethasználatáénál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő