Connect with us

Felfedezték a cégek a Facebookot

Dotkom

Felfedezték a cégek a Facebookot

Négyszeresére emelkedett a hirdetők száma a Facebooknál 2009 eleje óta.

A Facebook, a világ legnagyobb közösségi oldalának tulajdonosa közölte, hogy négyszeresére nőtt hirdetőinek száma 2009 kezdete óta, hiszen a marketingesek meg szeretnék ismertetni termékeiket a növekvő nemzetközi közönséggel – cikkez a Bloomberg.

A Facebook, amely irodákat nyitott világszerte, hogy kiszolgálja ügyfeleit, kétszeresére növelte hirdetésszervezőinek számát tavaly az előző évhez képest. A cég nem közölt pontos számot hirdetőiről és az azokat kiszolgáló hirdetésszervezőkről.

A vállalatok növelik hirdetési kiadásaikat a válság után, hogy elérjenek olyan fogyasztókat, akik rendszeresen használják az internetet. Nagyon jó helyzetbe vagyunk, ahogy kilábalunk a jelenlegi gazdasági helyzetből – mondta Mike Murphy, a cég globális sales részlegének alelnöke.

A Facebook által értékesített hirdetések a felhasználók adatlapján jelennek meg, ahol a megjegyzések, a képek és a közzétett linkek is. A hirdetések megjelennek a felhasználók profiloldalán is, amelyeken a személyes információk olvashatók.

A több mint 500 millió felhasználóval rendelkező Facebookon olyan cégek is hirdetnek, mint a Procter & Gamble, a Virgin America vagy az Adidas.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom