Connect with us

technokrata

SmartOffice: mindent bele!

Dotkom

SmartOffice: mindent bele!

A Vodafone tovább bővíti a kis- és középvállalatoknak szánt termékek és szolgáltatások körét. A legutóbbi hűségnyilatkozat nélküli ajánlat után ezúttal egy olyan komplex irodai megoldással jelentkezik a vállalat, amely egyesíti a vezetékes és mobilinternet előnyeit és kedvező hívásdíjakat biztosít minden irányban.

A Vodafone SmartOffice néven egy olyan innovatív, könnyen kezelhető készüléket fejlesztett ki, ami egyszerre képes a mobil és vezetékes internetkapcsolatot kezelni, az internetkapcsolatot több felhasználó között megosztani és akár még egy analóg telefonkészüléket is lehet hozzá csatlakoztatni. Ez az üzleti megoldás már elérhető néhány vállalati ügyfél részére, április 28-tól pedig hivatalosan is forgalomba kerül.

Ez az üzleti megoldás amellett, hogy képes a mobil és vezetékes internetkapcsolat fogadására és az internetkapcsolat megosztására, a vezetékes kapcsolat esetleges megszűnése esetén azt is biztosítja, hogy a kapcsolatot azonnal és fennakadás nélkül irányítja át a mobilinternet irányába. Mindezeken túl pedig további kiegészítő irodai eszközök csatlakoztatására is van lehetőség, amit a megosztott hálózatot használók a beállított jogosultságoknak megfelelően érhetnek el.

Az eszköz segítségével akár négy különböző számítógépen is lehetséges az internetezés egy időben LAN porton keresztül, WiFi-n pedig további számítógépek számára érhető el az internet kényelmesen, kábelek nélkül. Analóg telefonkészülék csatlakoztatása esetén az indított hívások mobilhívásként mennek ki, míg a bejövő hívásokat az analóg készülék kezeli. A SmartOffice csomag a központi egység mellett Huawei modemmel és az ehhez tartozó Vodafone SIM kártyával érkezik, amellyel nemcsak telefonálni, hanem internetezni is lehet.

A Vodafone SmartOffice az üzleti felhasználók körében eddig kitűnően vizsgázott. A társaság közel húsz vállalkozásnál tesztelte a készüléket. A felmérés alapvető célja az volt, hogy a SmartOffice hatékonyságát vizsgálja a legkülönbözőbb méretű és igényű üzleti előfizetők esetében. A készülék gyakorlati használata során bebizonyosodott, hogy egyszerre akár több helyiségben probléma nélküli WiFi-kapcsolatot tesz lehetővé, illetve hogy a mobilinternet-kapcsolat akár azonnali és tökéletes alternatívája lehet a vezetékes internetkapcsolatnak utóbbi meghibásodása esetén – olvasható a mobilcég közleményében.

A SmartOffice-ról, annak használatáról és megvásárlásáról további részlet a www.vodafone.hu/smartoffice honlapon található, ahol a regisztrációs űrlap kitöltésével személyre szabott információkat kaphatnak a Vodafone üzleti felhasználói.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek