Connect with us

technokrata

Pályázati pénzt nyert el a Freesoft-leány

Dotkom

Pályázati pénzt nyert el a Freesoft-leány

Mezőgazdasági szolgáltatások fejlesztéséhez nyert el 278 millió forint pályázati forrást a Gazdaságfejlesztési Operatív Programból a FreeSoft Nyrt. leányvállalata, a Humansoft Kft. – közölte a FreeSoft a tőzsde honlapján hétfőn.

A Humansoft összesen 431 millió forintba kerülő kutatás-fejlesztési projektjének címe: „Komplex nemzetközi vállalatirányítási rendszer mezőgazdasági célú szolgáltatásokat megvalósító speciális illesztési protokolljainak fejlesztése”. A projekt megvalósításának várható befejezése 2012. január.

A vissza nem térítendő támogatásról szóló szerződést a Humansoft Kft. már aláírta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében eljáró Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.-vel.

A Budapesti Értéktőzsde B kategóriájában forgó FreeSoft a hétfői kereskedésben a pénteki záróárán, 2280 forinton nyitott és az első 20 percben 2,63 százalékot, 60 forintot veszített értékéből. Az elmúlt 52 hétben a részvény legmagasabb árfolyama 2765 forint, a legalacsonyabb 1432 forint volt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek