Connect with us

technokrata

Hardveres védelem az adatszivárgás ellen

Dotkom

Hardveres védelem az adatszivárgás ellen

Új hálózati terméket jelentett be a Check Point.

A Check Point Software Technologies legújabb, hálózat-alapú DLP megoldása az adatszivárgás utólagos felismerése helyett az érzékeny információk védelmén alapuló megelőzésre helyezi a hangsúlyt. A Check Point DLP részletes, a már működő vállalati adatkezeléssel összhangban lévő biztonsági szabályzatokat kínál.

A UserCheck technológia révén a vállalatoknak lehetősége van rá, hogy az alkalmazottakat egy pop-up ablak vagy egy e-mail figyelmeztesse, ha éppen veszély fenyegetheti a vállalati adatokat, és egyben azonnali cselekvésre késztesse őket az adatvesztés megelőzése érdekében. A funkció megtanítja a felhasználókat a vállalati biztonsági szabályzatok önálló alkalmazására.

A webre feltöltött vagy elektronikusan küldött fájlokat a MultiSpect megoldás kezeli. Ez a többfunkciós elemzés valamennyi adatfolyamot ellenőrzi és nagy pontosságú információval szolgál a felhasználók, az adattípusok és -folyamatok tekintetében. A Check Point DLP megoldása több mint 250 kipróbált és már bizonyított biztonsági szabályzatot is tartalmaz, ezzel lehetővé téve a vállalatok számára, hogy az első pillanattól kezdve tudják biztosítani adataik védelmét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle