Connect with us

technokrata

A Huawei a csúcsra tör

Dotkom

A Huawei a csúcsra tör

A kínai Huawei tavalyi eredményei alapján a világ meghatározó telekommunikációs eszközgyártói között a harmadik helyet foglalja el.

A 2009-ben elért 30,2 milliárd dolláros forgalmával éves növekedése elérte a 30 százalékot – hangzott el a társaság budapesti road show-ján.

Frank Hou, a Huawei Technologies Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szerint a társaság fejlődése igencsak dinamikusnak mondható, megdöbbentő számokat produkálnak az üzleti életben, jelenlétük hangsúlyos a világpiacon, hiszen 22 regionális központtal és több mint száz irodával rendelkeznek. Az ötven vezető távközlési szolgáltató közül 45-öt szolgálnak ki.

Mivel a számítógépes hálózatok, szoftverek, készülékek és professzionális szolgáltatások területén is kínálnak megoldásokat, rugalmasan tudnak alkalmazkodni az ügyfelek igényeihez. Maximálisan ügyfélközpontú az óriáscég: fix, mobil és számítógépes hálózati termékeket, szolgáltatásokat is kínálnak. Míg 2005-ben “csak” 250 millió embert szolgált ki, addig 2009-re ez a szám 1,5 milliárdra nőtt, több mint 56 ezer site működését biztosítja 48 országban – mondta Hou. A kínai cég a mobil szélessávú készülékek egyik vezető gyártója, nem véletlenül nemzetközi partnere a Vodafone vagy a T-Mobile.

A kínai telekommunikációs óriás, a Huawei Európát, a Közel-Keletet és Afrikát, vagyis az EMEA régiót hazánkból, Pécsről és Komáromból fogja kiszolgálni. Azt tervezik, hogy ezekben a gyárakban 2011-ben 1,5 milliárd dollár értékben állítanak elő terméket és szolgáltatást.

Célpont az internet, a multimédia és az energiahatékonyságSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák