Connect with us

technokrata

Emelné e-szolgáltatásainak színvonalát az MSZH

Dotkom

Emelné e-szolgáltatásainak színvonalát az MSZH

A Magyar Szabadalmi Hivatal (MSZH) tett már lépéseket az elektronikus úton történő nyilvántartás és tájékoztatás lehetőségeinek alkalmazása terén.

Ennek folytatásaként az Új Magyarország fejlesztési terv (EKOP 1.

A.1) finanszírozásában elindult az “Elektronikus tájékoztatási szolgáltatások fejlesztése” elnevezésű projekt, amelynek elsődleges célja az ügyfél-elégedettség és a munkahatékonyság növelése. Ennek érdekében a projekt keretében kialakítják az új elektronikus ügyfélkapcsolati szolgáltatásokat (felhasználva a központi szolgáltatások által nyújtott lehetőségeket), emelik a már meglévő elektronikus szolgáltatások színvonalát, bővítik ezek funkcionalitását.

A hivatalnál célul tűzték ki az ügyfél-kommunikáció mind magasabb fokú elektronizálásának elérését és a szolgáltatások kiszolgálásához a belső, meglévő rendszerek, adatbázisok logikai és műszaki színvonalának javítását. Hírek szerint már folyik a műszaki kivitelezés előkészítése, valamint a pályázat céljaival és a tavaly októberben hatályba lépett – az elektronikus ügyintézés feltételeit szabályozó – jogszabályi változásokkal összhangban lévő műszaki feltételek megvalósítása. Az előkészítést követően közbeszerzési eljárás keretében kiválasztott vállalkozó végzi a komplex rendszer kialakítását az MSZH szakmai felügyelete mellett. nSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle