Connect with us

technokrata

Egy kézbe kerül a Pesti Est és az Exit

Dotkom

Egy kézbe kerül a Pesti Est és az Exit

Az econet.hu csoporthoz tartozó EST Media Group (EMG) keddenmegállapodást írt alá a Sanoma Budapesttel az Exit programmagazin és az ahhoz kapcsolódó eszközök és vagyoni értékű jogok átruházásáról.

Az econet.hu csoporthoz tartozó EST Media Group (EMG) szakmai befektetőként egy magyar pénzügyi befektetőtárssal közösen kötelező erejű Term Sheet-et (Megállapodás jogügyletek lényeges feltételeiről) írt alá a Sanoma Budapesttel az Exit programmagazin és az ahhoz kapcsolódó eszközök és vagyoni értékű jogok átruházásáról – közölte az econet.hu. A megállapodás alapján a szerződések megkötésére az elkövetkező hetekben kerülhet sor. A szerződések lezárását követően az Exit-et az EMG és pénzügyi befektetőtársa erre a célra létrehozandó közös társasága (projektcége) fogja kiadni.

Az EMG és pénzügyi befektetőtársa az Exit kiadására létrehozandó projektcégben 20-80 százalékos arányban vesz majd részt. Az átvételt követő első évben az Exit kiadásához kapcsolódó szakmai feladatokat díj ellenében, kiszervezés keretében az EMG és érdekeltségei fogják ellátni. Ebben az időszakban az Exit-ben megjelenő hirdetések értékesítését a kereskedőházi tevékenysége keretében, jutalék ellenében szintén az EMG fogja végezni. E feladatok az első évet követően is az EMG-nél maradnak, amennyiben addig megfelelően látja el azokat. Ezen túlmenően az EMG-t fogja megilletni a projektcég eredményének húsz százaléka. A kisebbségi tulajdonos EMG gyakorolja majd a menedzsment jogokat, míg a pénzügyi befektető feladata lesz a megvásárláshoz és a működéshez szükséges finanszírozás biztosítása. A pénzügyi befektető viseli a finanszírozási kockázatot, amit ellensúlyoz, hogy az EMG személyében egy, az ingyenes programmagazinok területén az országban talán legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakmai befektetőtárssal dolgozhat együtt.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd