Connect with us

Hirdetés

technokrata

Áramvonalasítja műholdas üzletágát a UPC

Dotkom

Áramvonalasítja műholdas üzletágát a UPC

A hatékonyságjavítás és a szolgáltatások bővítése érdekében a UPC európai vállalatcsoportja egyesíti közép-európai műholdas televíziós üzletágait.

Az eddig az egyes országokban, a helyi UPC leányvállalatok által működtetett szolgáltatások a jövőben egy új vállalathoz, szintén a UPC tulajdonában lévő céghez tartoznak majd: a UPC DTH S.a.r.l. székhelye Luxemburgban, az európai műholdas televíziózás központjában található.

A leánycégek összevonása szervesen illeszkedik a UPC közelmúltbeli lépéseihez: a csoport ugyanis hosszú távú műhold- és kapacitásbérleti megállapodást kötött a norvég Telenorral, illetve a SES Astra társasággal. A vállalati struktúra átalakítása nyomán az idén tartalmilag is megújul a UPC Direct szolgáltatás, s a tervek szerint nagy felbontású HD adásokkal bővül majd a kínálat.

A UPC közleménye szerint a UPC Direct magyar, cseh és szlovákiai illetve a szintén a UPC-hez tartozó FocusSat romániai tevékenységének összevonása az előfizetőket csak minimálisan érinti majd, a műholdváltás miatt az ügyfelek parabolaantennáit a társaság díjmentesen állítja át az új pozícióra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés