Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjat nyert az LCD-kre fejlesztett hazai 3D-technológia

Dotkom

Díjat nyert az LCD-kre fejlesztett hazai 3D-technológia

Az Invitel Zrt. idén először adta át a társaság üzleti infokommunikációs technológiájára építő fejlesztéseket elismerő Innomax díjat.

Az Invitel három kategóriában jutalmazta a beérkezett kkv-s pályázatokat. Az első, 5-19 fős vállalkozáok által bevezetett újításokat elismerő kategória díjazottja a Hedz Magyarország Kft. lett az iziSHOP mTicket és eTicket rendszer fejlesztéséért, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiltelefonnal vásároljanak menetjegyet, autópálya-matricát, belépőjegyeket és egyéb szolgáltatásokat.

A második (20-69 fős vállalatok) kategóriájában az iPont Consulting Kft. pályázata nyert az LCD-képernyőkre adaptált 2D-s tartalmak 3D-ben történő megjelenítését lehetővé tevő technológiájával, s egyéb háromdimenziós tartalmak előállítására is képes megoldásaival.

A harmadik kategóriában, amelyben a 70-250 fős vállalatok innovációit díjazták az Opten Informatikai Kft. vehette át az elismerést. A cég fejlesztése révén az általa üzemeltetett cégadatbázis újszerű módon, kapcsolati hálóban jeleníti meg a felhasználó által lekért cégadatokat. Az Opten rendszere segítségével a lánc- és körbetartozások száma jelentősen mérsékelhető a zsűri értékelése szerint.

Az Invitel, a Haszon Magazin és a Kürt Zrt. által alkotott zsűri különdíjakat is átadott. A Kürt különdíját a GISDATA Kft. kapta a social networking rendszerre épülő, helyezetalapú szolgáltatásai miatt, míg a Haszon különdíját a Medicover Zrt. nyerte el a Medicover Medical Guide Line elnevezésű fejlesztéséért.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés