Connect with us

Hirdetés

technokrata

UNIT4-re vált a Unit 4 Agresso

Dotkom

UNIT4-re vált a Unit 4 Agresso

Az üzleti szoftvereket fejlesztő Unit 4 Agresso NV bejelentette, hogy nevét UNIT4-ra változtatja, és február elsejétől e nevet használja a vállalatcsoport minden tagja világszerte.

A vállalatcsoport részét képező CODA is új néven folytatja tevékenységét, UNIT4 CODA-ként működik tovább.

Az elmúlt években a vállalat számos felvásárlást hajtott végre, amelyek következtében bekerült a világ vezető ERP-cégei közé és Európa második legnagyobb ERP-fejlesztőjévé vált. A társaság reményei szerint a névváltás növeli a globális márkaismertséget, megszünteti a különböző nevek miatti zavart, és egy erős, egyértelműen beazonosítható alapot biztosít a további növekedéshez.

A globális névváltás keretében a UNIT4 magyarországi képviselete, a CODA Hungary is új néven folytatja tevékenységét: az elsősorban CODA-termékek forgalmazásával és telepítésével foglalkozó vállalat ezentúl UNIT4 CODA néven működik tovább változatlan formában.

A UNIT4 CODA Hungary Kft. regionális központként működve a kelet-európai régióban közel száz ügyféllel rendelkezik, döntő többségük magyar piaci szereplő. Ügyfeleink között multinacionális háttérrel rendelkező, nemzetközi szinten is magasan jegyzett vállalatok és a hazai kkv-szektor képviselői egyaránt megtalálhatók – mondta el a Napinak Wehring Tamás, a UNIT4 CODA Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés