Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zene-előfizetést kínál a T-Mobile a Sony Ericssonnal

Dotkom

Zene-előfizetést kínál a T-Mobile a Sony Ericssonnal

Több millió zeneszám korlátlan letöltését kínálja a Sony Ericsson és a T-Mobile új, Play Now plus nevű havidíjas zene-előfizetése. A Play Now plus a szabad zenehallgatás élményét nyújtja, és az első két hétben díjmentesen kipróbálható.

A Sony Ericsson és a T-Mobile közös, október 14-étől elérhető új, havidíjas Play Now plus zene-előfizetése eltörli a korlátokat. A szolgáltatás Szingapúr, Svédország, Hollandia, Ausztria és Svájc után a világon hatodikként, a régióban elsőként lesz elérhető Magyarországon. A Play Now plus 2400 forintos havidíj ellenében (egyéves hűségnyilatkozat vállalása esetén), belföldön a T-Mobile hálózatán mobiltelefonos eléréskor további adatforgalmi díj nélkül szabad hozzáférést, korlátlan számú letöltési lehetőséget biztosít a világ négy legnagyobb zenei kiadójának, illetve a legtöbb hazai kiadó folyamatosan bővülő kínálatához. Ez a szolgáltatás indulásakor több millió zeneszámot jelent a legkülönbözőbb stílusokban. A PlayNow plus új minőséget teremt a zenei tartalmakhoz történő hozzáférésben: nem csupán az adatbázis egyedülálló nagysága, hanem a letöltés gyorsasága és a felhasználóbarát kezelőfelület egyszerűsége, átláthatósága is új élményt jelent a felhasználók számára – állítják az együttműködő felek közös közleményükben.

A szolgáltatás keretében elérhető több millió szám DRM másolásvédelemmel tölthető le, de a felhasználó a Play Now plus pc-s programjának telepítésével akár mobilján, akár számítógépén meghallgathatja azokat, emellett a két eszközön végzett változtatások könnyedén szinkronizálhatók. A számok az előfizetés időtartama alatt szabadon meghallgathatók, fél év eltelte után a száz leggyakrabban hallgatott szám, majd ezt követően havonta 17 dal másolásvédelem nélkül hozzáférhetővé válik, és az előfizetés esetleges lemondása után is megtartható, meghallgatható.

A kiválasztott számok a T-Mobile szélessávú hálózatán átlagosan 10-60 másodperc alatt a telefonra tölthetők, majd azonnal meghallgathatók. A Play Now plus zene-előfizetés még csak a Sony Ericsson W995, a Sony Ericsson W705 és a Sony Ericsson W595 készülékekkel érhető el, de a két cég ígérete szerint a készülékek köre még ebben az évben újabbakkal bővül. A felsorolt és később bevezetésre kerülő Play Now plus-képes mobiltelefonokon megtalálható előre feltelepítve ezer, a slágerlisták alapján válogatott zeneszám.Érdekes szolgáltatása az előfizetésnek, hogy az ismeretlen, például rádióban hallott dalok azonosítását a készülékekben elérhető Track ID nevű funkció segíti, amely a hallott zenéből néhány másodpercet rögzít, majd azonosítja a dalt előadó és cím szerint, amely nagy valószínűséggel a PlayNow plus adatbázisából rögtön le is tölthető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés