Connect with us

technokrata

“Az én életem – Az én iskolám” címmel pályázatot hirdet a T-Mobile és a T-Home

Dotkom

“Az én életem – Az én iskolám” címmel pályázatot hirdet a T-Mobile és a T-Home

A T-Mobile és a T-Home pályázatot ír ki azok számára, akik szívesen megvalósítanák kreatív ötleteiket kétdimenziós formában. Szöveg, fotó vagy videofilm kategóriában várják a pályaműveket, melyek az iskoláról szerzett pozitív tapasztalatokat mutatják be személyes nézőpontból. Az arra érdemes alkotások népszerű internetes tartalommegosztó oldalakon lesznek megtekinthetők.

Népszerű reklámkészítő-versenye után a T-Mobile most a T-Home-mal közösen indít alkotói pályázatot “Az én életem” címmel. A szervezők az alkotókra bízzák, hogy pályamunkájukat rövid szöveg, fotó vagy videofilm formájában készítik-e el és töltik fel a www.eneletem.hu honlapra. A projekt a szervezők szándéka szerint többfordulós lesz, első szakasza “Az én iskolám” témakört öleli fel. A “Te miért szereted, illetve szeretted az iskoládat? Miért ajánlanád másoknak?” kérdést megválaszoló írásokat, fotókat vagy videókat 2009. december 1-én éjfélig várják minden olyan, 18. életévét betöltött pályázótól, aki úgy érzi, hogy kreatív, újszerű formában meg tudja fogalmazni pozitív élményeit és gondolatait jelenlegi vagy egykori iskolájával kapcsolatban, illetve kész azokat megosztani másokkal. A pályázatra beküldött, a pályázati kiírásnak mindenben megfelelő anyagok előszűrés után kerülnek fel a YouTube, a Flickr vagy a Blog.hu oldalakra, ahol már a közönség is szavazhat rájuk. A pályamunkák elbírálásakor a háromtagú szakmai zsűri egyetlen nyertest választ ki a három kategóriából. A legötletesebb, legegyedibb pályamű alkotója viheti majd haza a fődíjat, az egymillió forint értékű bankkártyát. A pályázat során a kedvelt iskolák között is kialakul egy sorrend, hiszen a pályázati anyagok feltöltésekor megadandó az érintett iskola neve. Az az oktatási intézmény, amely a legtöbb pályamunkában szerepel, különdíjként értékes T-Mobile-ajándékcsomagot kap.

A közönség szavazatai alapján mindhárom kategóriában gazdára talál egy-egy közönségdíj, vagyis egy 100 ezer forint értékű bankkártya. A közönségdíj a legnézettebb kép és videó, illetve a legtöbb látogató által ötösre értékelt bejegyzés készítőjét illeti. A közönségszavazás 2009. december 4-én 12 órakor zárul. nSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp