Connect with us

Hirdetés

technokrata

Távszámlázik az Elmű-Émász is

Dotkom

Távszámlázik az Elmű-Émász is

Új társaság csatlakozik novembertől a Magyar Telekom Távszámla rendszeréhez.

Az Elmű-Émász csoport a sikeres regisztrációt követően a Távszámla portálon keresztül biztosítja lakossági és üzleti ügyfeleinek, hogy fogadják, illetve igény szerint azon keresztül befizessék a számláikat.”Az Elmű-Émász több millió számlát bocsát ki havonta, amelyek kezelése óriási erőfeszítést igényelt eddig a munkatársainktól. A Távszámla szolgáltatástól azt várjuk, hogy a számlázással kapcsolatos feladataink egyszerűsödnek, kollégáink leterheltsége csökken, több idő marad a fogyasztói ügyek intézésére és nem utolsósorban, a papír megtakarítása révén, hozzájárulhatunk a környezet védelméhez” – emelte ki a csatlakozás melletti döntésük indokait dr. Boross Norbert, az Elmű-Émász kommunikációs igazgatója.

Az Elmű-Émász cégcsoport belépésével újabb 2,3 millió fogyasztó számára válik elérhetővé a Távszámla szolgáltatás, ahol immáron együtt lesznek kezelhetőek az áram-, a gáz-, a vezetékes és mobiltelefon-, az internet- és tévészolgáltatások elektronikusan is hitelesített számlái.”Az elektronikus számlakezeléssel a sárga csekkek teljes mértékben kiválthatóak és ennek megfelelően jelentősen csökkenthető a hulladéktermelés mértéke. Nem beszélve arról, hogy az energiahasználatból adódó környezeti terhelés is drasztikusan redukálható a távszámlázás beiktatásával” – fejtette ki a fenntartható fejlődést támogató innováció előnyeit Veress Sándor, a Magyar Telekom vállalati üzletágának vezető üzletfejlesztési menedzsere.

A fogyasztók érdeklődése is rohamléptekkel fejlődött a szolgáltatás iránt. A Magyar Telekom a Távszámla szolgáltatást 2005 májusában indította el az interneten. A Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágának (T-Systems) tapasztalatai szerint jelentősen növekedett azoknak a száma az elmúlt négy évben, akik inkább már az internet segítségével rendezik a rezsiköltségeiket. A szolgáltatást ingyenesen igényelhetik a felhasználók. nJelenleg tizenöt számlakibocsátó elektronikus számláit kezeli a Távszámla rendszere, de tárgyalások folynak több társasággal is, amelyek igénybe vennék ezt a szolgáltatást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés