Connect with us

technokrata

Biztonságos adathordozás Kingston pendrive-val

Dotkom

Biztonságos adathordozás Kingston pendrive-val

A meghajtó 10 sikertelen próbálkozás után zárolja és újraformázza önmagát.

A Kingston DataTraveler Locker+ biztonságos USB flash meghajtó termékcsalád legújabb tagja is hardveres titkosítást alkalmaz, a felhasználó adatainak védelméért. A rajta tárolt adatokat 256 bites AES titkosítás védi; használata mégis egyszerű, mivel nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra vagy különböző alkalmazások telepítésére. A jelszóvédelem kötelező: az összetett jelszót a felhasználó adja meg bizonyos feltételek alapján, hogy elkerülhető legyen az illetéktelen hozzáférés.

Azon vállalatoknak, amelyeknek külön publikus zónára is szükségük van a nyilvánosan megosztható adatok számára (például irodai környezetben), a Kingston a DataTraveler Locker USB-meghajtót ajánlja, amelyen nyilvános és titkosított terület egyaránt kialakítható. A Kingston továbbá kiadja a DataTraveler Vault – Privacy Edition flash meghajtót, amely a gyorsabb és ellenállóbb kialakítású megoldásokat kereső vállalati és kormányzati ügyfelek számára készült. A termék vízálló, és megfelel a kereskedelmi megoldások törvényi szabályozásának.

A 66x18x11 mm-es méretekkel bíró pendrive 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os kivitelben érhető el, melyekhez ötéves garancia és napi 24 órás technikai támogatás jár. Windows 2000/XP/Vista/7 környezetben és a 10.4-es vagy annál újabb Mac OS X-eken használható. Áruk rendre: 6345, 7345, 19.095 és 38.190 forint.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp