Connect with us

technokrata

Televíziózásban nyomulna a telekom-óriás

Dotkom

Televíziózásban nyomulna a telekom-óriás

A Telefonica SA, Európa második legnagyobb telefontársasága televíziós cégben venne részesedést.

A Telefonica tárgyalásokat kezdett a Digital Plus fizetős televíziós szolgáltatást nyújtó céggel részesedésvásárlásról. Mint Cesar Alierta, a Telefonica elnök-vezérigazgatója közölte, a tárgyalások jó úton haladnak. A Digital Plus Spanyolország legnagyobb médiacégének, a Promotara de Informacionesnek a tulajdonában van. A társaság adósságállománya csökkentése érdekében válna meg tulajdonának egy részétől. Tavaly a Telefonica a francia Vivendivel kezdett tárgyalásokat, hogy kidolgozzon egy közös ajánlatot a Digital Plusra. Az együttműködés megromlott, miután a francia cég bejelentette, hogy harcba száll a brazil GVT telefontársaságért. Mint a Telefonica elnök-vezérigazgatója elmondta, a lépésnek – amely meglepetés volt számukra – nem örültek túlzottan. A Telefonica 2,55 milliárd euróért, azaz részvényenként 48 brazil reálért venné meg a céget, míg a Vivendi korábbi ajánlatta papíronként 42 reálos volt.

A Madrid székhelyű cég érdekelt a Telecom Italia SpA német egységének, a Hansenet Telekommunikation GmbH-nak az akvirálásában is – jelentették be a cég képviselői.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd