Connect with us

technokrata

Pólóhősök relikviái a vitrinben

Dotkom

Pólóhősök relikviái a vitrinben

Egyedülálló gyűjteményt tekinthetnek meg azok, akik ellátogatnak a szeptember végén indult Vodafone vízilabdakiállítás-sorozat valamely helyszínére.

A múlt és a jelen nagyjai valamint a sportrajongók által felajánlott több mint 200 darabos gyűjtemény segítségével újra átélhetjük a magyar vízilabda történetének legemlékezetesebb pillanatait. A relikviagyűjtést júliusban hirdette meg a Vodafone, a Magyar Vízilabda Szövetség főtámogatója. Kemény Dénes, a vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya például azokat az ingeit ajánlotta fel, amelyekben megmártózott a három olimpiai aranyérem megszerzésekor a medencékben, Madaras Norbert a pekingi olimpiai döntőben hordott fürdőnadrágját, Biros Péter pedig azt a 10-es számú, fehér vízilabdasapkát ajánlotta fel, amelyben három gólt lőtt az amerikaiaknak a döntőben. Ezt a különleges kört további, soha nem látott kincsekkel gazdagították játékosok és szurkolók egyaránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd