Connect with us

technokrata

Növekvő piaci részesedés a vállalati szolgáltatások területén

Dotkom

Növekvő piaci részesedés a vállalati szolgáltatások területén

Számos olyan vállalati szolgáltatást nyújt a Vodafone, amellyel az előfizetők növelhetik versenyelőnyüket. A legnépszerűbb szolgáltatásokról Piller Gábort, a társaság Vállalati Szolgáltatások Üzletágának vezérigazgató-helyettesét kérdeztük.

A Vodafone Magyarország cégméret alapján különböző vállalati szegmenseket különböztet meg, a néhány kártyás kisvállalkozásoktól elkezdve egészen a nagyvállalati kiemelt ügyfélszegmensig rendelkezik partnerkapcsolatokkal. A kisvállalkozások szegmensében az elmúlt években 12-ről 16 százalékra emelte piaci részesedését. Ennek a sikernek két fő tényezője van – mondta el lapunknak Piller Gábor, a Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettese. Az egyik a kedvező díjazású, közösen lebeszélhető Üzleti Fix tarifacsomag, amely lépcsőzetesen, előfizetési darabszámtól függően kínál különböző havidíjakat. A másik hajtóereje pedig a mozgó üzletkötői hálózat kialakítása volt, amellyel a mikro- és kisvállalatok számára biztosítunk dedikált kapcsolattartót és személyes, telephelyen történő kiszolgálást. Ez a mai rohanó üzleti világban egy kisvállalkozó részéről is figyelembe veendő igény.

A nagyvállalati szegmensben az értéknövelt szolgáltatások közül a mobil adatátviteli megoldásokra mutatkozik a legnagyobb igény – közölte Piller. A legkedveltebb szolgáltatások a mobil internet mind okostelefonra, mind laptophoz, illetve a mobil levelezési szolgáltatások (Blackberry és Mobil Outlook). Az internet és a levelezés mobil környezetben felgyorsítja a vállalati kommunikációt, hiszen a vállalati hálózat és a céges e-mailek bárhonnan elérhetők, a munkatársak sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni.

Kedvelt a Windows Mobile alapú, úgynevezett push e-mail szolgáltatás, amelynek az az előnye, hogy a levelek a felhasználó mobiltelefonjára automatikusan megérkeznek, így nem kell rendszeresen bejelentkezni és megnézni az e-mail-fiókot, hogy érkezett-e új levél. A Microsoft Exchange 2003 vagy 2007 levelezőszerverre épülő megoldással könnyen elérhetőek nemcsak a céges és magánlevelek, hanem a naptárbejegyzések és a vállalati címlista is, továbbá egyszerűen szinkronizálhatóak a feladatok. A Mobil Outlook szolgáltatáshoz az ügyfél biztosítja a levelezőszervert, a Vodafone kedvező árú mobilinternetet és készüléket kínál hozzá. Igény esetén akár a levelezőszerver, akár a telefonkészülék megfelelő beállításában is segítséget nyújtunk – mondta a vezérigazgató-helyettes.

Számos olyan versenyelőnyt biztosító szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleinknek, mint például a Passport tarifa a roamingolók számára vagy a korlátlan mobilinternet csomag, amelyhez napi roamingjegyet igénybe véve töredékére csökkenthető a külföldi adatforgalmazás költsége. Ehhez a csoporthoz tartozik az Office Box elnevezésű szolgáltatás, amely virtuális mobil alközpontként támogatja a hang- és adatforgalmazást. Népszerű még a mobil iroda szolgáltatás is. Nagy vonzereje, hogy a csoporton belül 0 forint a percdíj és az, hogy a leggyakrabban használt alközponti funkciókat is tartalmazza: a rövid hívószámot és a mellékek közötti hívásátadást (főnök-titkárnő funkció) – mondta el Piller.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd