Connect with us

Megjelent az Epicor iScala 2.3 SR2

Dotkom

Megjelent az Epicor iScala 2.3 SR2

Az Epicor Software Corporation a napokban bejelentette az Epicor iScala 2.

3 legújabb verziója, az SR2 megjelenését, amely az egyik legnagyobb és legátfogóbb fejlesztés az Epicor iScala termékvonalának történetében. A globális üzleti folyamatokra tervezve ez a verzió már olyan kibővített és továbbfejlesztett funkcionalitásokkal rendelkezik, amelyek segítségével a termék felhasználói könnyebben átvészelhetik a jelenlegi gazdasági helyzetet, valamint felkészülhetnek a piaci fellendülés által teremtett kihívásokra – olvasható a társaság közleményében.

Az új verzió fejlesztésében arra összpontosítottunk, hogy olyan platformot biztosítsunk ügyfeleinknek, amelynek segítségével meg tudják állni a helyüket a változó üzleti környezetben, miközben költségeiket is csökkenthetik – mondta Adam Prince, az Epicor termékmarketingért felelős igazgatója.

A legújabb verzió számos új modullal bővült, ilyen például a Credit Control és a Distribution Planning. A Credit Control modul a gyártó szerint megkönnyíti a pénzügyi osztály mindennapjait, mérsékelve a kockázati tényezőket, miközben akár globális szintű hitelkezelésre is lehetőséget ad. Az új Distribution Planning modul pedig a vállalat logisztikai folyamatainak kezelését segíti.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom