Connect with us

technokrata

Megjelent az Epicor iScala 2.3 SR2

Dotkom

Megjelent az Epicor iScala 2.3 SR2

Az Epicor Software Corporation a napokban bejelentette az Epicor iScala 2.

3 legújabb verziója, az SR2 megjelenését, amely az egyik legnagyobb és legátfogóbb fejlesztés az Epicor iScala termékvonalának történetében. A globális üzleti folyamatokra tervezve ez a verzió már olyan kibővített és továbbfejlesztett funkcionalitásokkal rendelkezik, amelyek segítségével a termék felhasználói könnyebben átvészelhetik a jelenlegi gazdasági helyzetet, valamint felkészülhetnek a piaci fellendülés által teremtett kihívásokra – olvasható a társaság közleményében.

Az új verzió fejlesztésében arra összpontosítottunk, hogy olyan platformot biztosítsunk ügyfeleinknek, amelynek segítségével meg tudják állni a helyüket a változó üzleti környezetben, miközben költségeiket is csökkenthetik – mondta Adam Prince, az Epicor termékmarketingért felelős igazgatója.

A legújabb verzió számos új modullal bővült, ilyen például a Credit Control és a Distribution Planning. A Credit Control modul a gyártó szerint megkönnyíti a pénzügyi osztály mindennapjait, mérsékelve a kockázati tényezőket, miközben akár globális szintű hitelkezelésre is lehetőséget ad. Az új Distribution Planning modul pedig a vállalat logisztikai folyamatainak kezelését segíti.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd