Connect with us

technokrata

Instant zeneletöltés – nemcsak előfizetőknek

Dotkom

Instant zeneletöltés – nemcsak előfizetőknek

A Vodafone és a világ egyik legnagyobb zenei kiadója, a Universal Music Group tavaly szeptemberben Magyarországon addig egyedülálló zeneletöltő áruházat indított.

Az Unlimited Music Store – Vodafone Zenetár fantázianevű szolgáltatásban havi előfizetési díjért korlátlan számú zeneszám tölthető le mobiltelefonra és számítógépre egyaránt.

A kínálatban a Universal mellett számtalan független magyar kiadó zenéi érhetőek el, a katalógus mára több mint félmillió zeneszámot tartalmaz. A szolgáltatáson belül egy helyen érhetőek el legálisan a legnagyobb sztárok zenéi fix előfizetési díjért (1000 forint/két hét), sőt a dalok megvásárolhatóak másolásvédelem-mentesen, akár előfizetési díj nélkül is.

Idén szeptemberben a Vodafone egy másik zenei újdonságot is életre hívott a Universal Music kiadóval közösen: az Instant Music – a végtelen lemez fantázianevű szolgáltatást, amin keresztül már nemcsak a régi Vodafone-előfizetők juthatnak hozzá a legális zeneszámokhoz. Az Instant Musicot a Media Markt-üzletekben lehet megvásárolni. A kiadványban található sim-kártya aktiválása után a telefonra sms-ben kapott kód használatával indulhat a dalok letöltése a www.instantmusic.hu weboldalról a felhasználó számítógépére vagy a Vodafone live! wapportálról a telefonjára. Az Instant Music vásárlói a 3990 forintos vételár ellenében két hónapig korlátlan mennyiségű másolásvédelemmel ellátott dalt tölthetnek le. A dalokat másolásvédelem nélkül is meg lehet vásárolni, darabonként 50 forintért – ha például a letöltő ki akarja írni cd-re a kedvenc dalait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd