Connect with us

Hirdetés

technokrata

Instant zeneletöltés – nemcsak előfizetőknek

Dotkom

Instant zeneletöltés – nemcsak előfizetőknek

A Vodafone és a világ egyik legnagyobb zenei kiadója, a Universal Music Group tavaly szeptemberben Magyarországon addig egyedülálló zeneletöltő áruházat indított.

Az Unlimited Music Store – Vodafone Zenetár fantázianevű szolgáltatásban havi előfizetési díjért korlátlan számú zeneszám tölthető le mobiltelefonra és számítógépre egyaránt.

A kínálatban a Universal mellett számtalan független magyar kiadó zenéi érhetőek el, a katalógus mára több mint félmillió zeneszámot tartalmaz. A szolgáltatáson belül egy helyen érhetőek el legálisan a legnagyobb sztárok zenéi fix előfizetési díjért (1000 forint/két hét), sőt a dalok megvásárolhatóak másolásvédelem-mentesen, akár előfizetési díj nélkül is.

Idén szeptemberben a Vodafone egy másik zenei újdonságot is életre hívott a Universal Music kiadóval közösen: az Instant Music – a végtelen lemez fantázianevű szolgáltatást, amin keresztül már nemcsak a régi Vodafone-előfizetők juthatnak hozzá a legális zeneszámokhoz. Az Instant Musicot a Media Markt-üzletekben lehet megvásárolni. A kiadványban található sim-kártya aktiválása után a telefonra sms-ben kapott kód használatával indulhat a dalok letöltése a www.instantmusic.hu weboldalról a felhasználó számítógépére vagy a Vodafone live! wapportálról a telefonjára. Az Instant Music vásárlói a 3990 forintos vételár ellenében két hónapig korlátlan mennyiségű másolásvédelemmel ellátott dalt tölthetnek le. A dalokat másolásvédelem nélkül is meg lehet vásárolni, darabonként 50 forintért – ha például a letöltő ki akarja írni cd-re a kedvenc dalait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés