Connect with us

technokrata

E-számla- és MobilWeb-akció a Vodafone-nál

Dotkom

E-számla- és MobilWeb-akció a Vodafone-nál

Ha a Vodafone valamennyi számlás ügyfele áttérne az e-számla szolgáltatásra, egy évre vetítve közel 110 tonna papírt takaríthatnánk meg, azaz közel kétezer fát lehetne megmenteni.

Egy kilogramm papír előállításához ugyanis két-három kilogrammnyi fa szükséges, vagyis egy számla kinyomtatásához szükséges papírmennyiség tömegének többszörösét kell feláldozni. A Vodafone környezettudatos vállalatként minden előfizetéses ügyfele számára elérhetővé tette az elektronikus számlázási szolgáltatást, amely szolgáltatás fák százait kímélheti meg a kivágástól. A társaság december 31-ig a MobilWeb Basic opciót is díjmentesen biztosítja azon egyéni előfizetéses ügyfelei részére, akik az akciós időszak alatt kérik az e-számla szolgáltatás aktiválását.

Október közepétől a mobiloperátor minden számlás előfizetője díjmentesen veheti igénybe az e-számla szolgáltatást. Regisztráció után az aktuális havi számlát elektronikusan kapja meg az ügyfél, felváltva a hagyományos papíralapú számlát. Az e-számla egyenértékű a papíralapú elődjével, tartalmában megegyezik azzal, ugyanakkor biztonságos, mivel tartalmazza a számlát hitelessé tevő elektronikus aláírást és időpecsétet. Mindezek mellett könnyebben is kezelhető, kereshető és áttekinthető ügymenetet biztosít az ügyfelek számára. Az e-számlával a Vodafone egyéni és üzleti ügyfeleinek figyelmét kívánja felhívni a környezettudatosság fontosságára, egyúttal hatékony és kényelmes alternatívát biztosítva a számlázáshoz.

Az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez e-mail-cím és internet-hozzáférés szükséges, a számlát pedig bankjegykiadó automatánál (atm), banki átutalással, illetve banknál leadott csoportos beszedési megbízással lehet kiegyenlíteni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd