Connect with us

technokrata

Angyalokat támogat a Vodafone

Dotkom

Angyalokat támogat a Vodafone

A “Többet érsz” program a Vodafone-alapítványok 2002-ben indult jótékonysági kezdeményezése a mobilszolgáltató új-zélandi alapítványának ötlete nyomán.

A program alapötlete szerint lehetőséget kell adni az embereknek, hogy az általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat. A program lényege, hogy bárki pályázhat, aki szívesen dolgozna egy civil szervezetnél. A sikeres pályázók – teljes munkaidőben – egy éven keresztül dolgozhatnak egy-egy általuk kiválasztott magyarországi civil szervezetnél. Fizetésüket ez idő alatt az alapítvány biztosítja. Az elmúlt év során négy szerencsés pályázó kapott lehetőséget álmai megvalósítására, míg idén hét főállású “angyal” programja válhat valóra a “Többet érsz” programban.

A “Többet érsz” egyik idei nyertese Benkő Dániel, aki a WWF Magyarország Alapítvány munkatársaként évi több tízezer tonna szén-dioxid kibocsátásának megelőzésén dolgozik. Az év folyamán nemcsak népszerűsíteni igyekszik a vállalatoknál, településeken és közintézményekben az energiatakarékosságot, de segítséget is ad számukra az energiahatékonyság növeléséhez. Az így elért eredmények ismertetésével pedig az a célja, hogy újabb közösségeket buzdítson az energiatudatos gondolkodásra. Benkő többek között a WWF Magyarország koppenhágai klímacsúcson való jelenlétével kapcsolatos teendőket intézi jelenleg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom