Connect with us

technokrata

Angyalokat támogat a Vodafone

Dotkom

Angyalokat támogat a Vodafone

A “Többet érsz” program a Vodafone-alapítványok 2002-ben indult jótékonysági kezdeményezése a mobilszolgáltató új-zélandi alapítványának ötlete nyomán.

A program alapötlete szerint lehetőséget kell adni az embereknek, hogy az általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat. A program lényege, hogy bárki pályázhat, aki szívesen dolgozna egy civil szervezetnél. A sikeres pályázók – teljes munkaidőben – egy éven keresztül dolgozhatnak egy-egy általuk kiválasztott magyarországi civil szervezetnél. Fizetésüket ez idő alatt az alapítvány biztosítja. Az elmúlt év során négy szerencsés pályázó kapott lehetőséget álmai megvalósítására, míg idén hét főállású “angyal” programja válhat valóra a “Többet érsz” programban.

A “Többet érsz” egyik idei nyertese Benkő Dániel, aki a WWF Magyarország Alapítvány munkatársaként évi több tízezer tonna szén-dioxid kibocsátásának megelőzésén dolgozik. Az év folyamán nemcsak népszerűsíteni igyekszik a vállalatoknál, településeken és közintézményekben az energiatakarékosságot, de segítséget is ad számukra az energiahatékonyság növeléséhez. Az így elért eredmények ismertetésével pedig az a célja, hogy újabb közösségeket buzdítson az energiatudatos gondolkodásra. Benkő többek között a WWF Magyarország koppenhágai klímacsúcson való jelenlétével kapcsolatos teendőket intézi jelenleg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd