Connect with us

technokrata

Ötszáz új munkahelyet ad a fecskendőgyár

Dotkom

Ötszáz új munkahelyet ad a fecskendőgyár

Elindult Tatabányán a megépült fecskendőgyár használatbavételi eljárása, folyik a gépsorok beállítása, a beruházó amerikai Becton Dickinson (BD) készül a próbagyártásra.

A 100 millió euró értékű fejlesztést a gazdasági válság nem hátráltatta, a terveknek megfelelően jövő év januárjában kezdik meg az előre tölthető orvosi üvegfecskendők gyártását. Az első hónapokban tesztelésre készítik a termékeket hazai és európai gyógyszergyáraknak. A megrendelők észrevételei, igényei alapján történik majd a tömeges gyártás. Az új gyárban készülő fecskendőket a gyógyszergyárakban töltik fel igény szerinti gyógyszerekkel. Jelenleg hetven saját dolgozója van a gyárnak, a létszámot a tervek szerint hat év alatt ötszázra növelik.

Az orvosi fecskendők gyártásában világelsőnek számító BD világszínvonalú technológiát hozott Tatabányára. A termékei iránti kereslet a mostani időszakban folyamatosan nő.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd