Connect with us

technokrata

Piacon a Red Hat Enterprise Linux 5.4

Dotkom

Piacon a Red Hat Enterprise Linux 5.4

A világ egyik vezető nyílt forráskódú gyártója, a Red Hat bejelentette a Red Hat Enterprise Linux Platform negyedik frissítését, amelynek technológiai újításait az ügyfelek az előfizetésért vehetik igénybe.

Az 5.4-es verzió képezi az alapját a Red Hat vállalati virtualizációs megoldási portfóliójának, a Red Hat Enterprise Virtualizationnek (RHEV), és – sok más mellett – olyan bővített virtualizációs újításokat tartalmaz, mint a kernel alapú virtuális gép (KVM) technológia vagy az Intel Virtualisation Technology for Directed I/O (Intel VT-d). A virtualizációs fejlesztések mellett a Red Hat Enterprise Linux 5.4 nagyszabású hardverplatform-fejlesztéseket is tartalmaz a teljesítményre és a skálázhatóságra összpontosítva. A processzor lapkakészletének szintjén az új verzió optimalizálásokat is tartalmaz az Intel Xeon processzor 5500-es sorozatára, valamint az AMD Istambul platformjára. A hálózati fejlesztések közé tartozik a Generic Receive Offload (GRO), amely a fejlettebb hálózati adapterekben lévő új feldolgozó komponenseket használja ki az adatfogadó hálózati stackek tehermentesítésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd