Connect with us

technokrata

Kompakt nyomtatók az OKI-tól

Dotkom

Kompakt nyomtatók az OKI-tól

Az OKI Printing Solutions két új belépő szintű készülékével az otthoni irodák és kisvállalkozások számára kínál olyan költséghatékony nyomtatókat, amelyeket könnyű használhatósággal és csatlakoztathatósággal jellemez a gyártó.

“A jelenlegi gazdasági környezetben a kis- és mikrovállalkozásoknak különösen figyelniük kell a kiadásaikra. Ugyanakkor a hatékonyságukból nem engedhetnek, sőt még inkább fokozniuk kell azt” – mondta Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója. “A belépő szintű színes nyomtatók piaca jelentősen növekszik, hiszen egyre több kisvállalkozásnak és otthoni-irodai felhasználónak időről időre színesben is kell nyomtatnia, de mindezt a leginkább költségtakarékosan kívánják megtenni” – tette hozzá Érdi-Krausz. Mint elmondta, a C110 és C130n olyan többmenetes nyomtatók, amelyek színes nyomtatásra tökéletesek, ugyanakkor a fekete-fehér nyomtatási képességük az elsődleges a kis irodák számára. A C110 nyomtató 19 fekete-fehér lap/perc és 5 színes lap/perc sebességgel nyomtat, emellett usb-csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkezik. A C130 már 20 fekete-fehér oldal percenkénti nyomtatására képes. A nyomtató hálózati funkciót is tartalmaz kisebb munkacsoportok számára. A készülék papírtálca-kapacitása növelhető, duplex nyomtatásra is alkalmassá tehető. nSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd