Connect with us

Bemutatta a HP új Photosmart-modelljeit

Dotkom

Bemutatta a HP új Photosmart-modelljeit

A HP számos új nyomtatómodellt mutatott be a napokban.

A HP TouchSmart érintésérzékeny technológiával dolgozó HP Photosmart nyomtatók képesek pc vagy noteszgép közbeiktatása nélkül képet készíteni. A készülék mellé adott HP Photo Print Gadget szoftver intelligensen szerkeszti és vágja a fotópapírnak megfelelően méretre a képeket. A HP Smart Web Printing alkalmazás több weboldalt egy nyomtatott oldalra helyezve tintát és papírt takarít meg – így a felhasználónak nem kell felesleges részeket kinyomtatnia az internetről.

A HP Photosmart with Wireless készülékek a HP Photosmart jellemzői mellett kiváló vezeték nélküli funkcionalitással rendelkeznek. A nyomtatócsalád HP 364 sorozatú tintapatronokkal (négy különálló patron) dolgozik. A patronok “dual drop volume” technológiája – a gyártó szerint – rendkívüli képrészletezettséget biztosít, lézerminőségű szöveggel és élénk színhatású képekkel. Újdonság a HP Photosmart C4700, amely kompakt kivitelben kínál vezeték nélküli nyomtatási, szkennelési és másolási képességeket. A többfunkciós eszköz érintésre automatikusan csatlakozik az otthoni hálózathoz, így gazdája gyakorlatilag otthona, munkahelye bármely zugából nyomtathat.

Az új berendezések bemutatásakor elhangzott, hogy e nyomtatók és multifunkciós készülékek a gazdag funkcionalitás ellenére egyszerűen beállíthatók és használhatók, akár egyetlen érintéssel is vezérelhetők, a sorozat tagjai alapkiépítésben is laborminőségű képeket és élénk színeket nyomtatnak. A fejlesztők által a környezet megóvását szem előtt tartva megtervezett Energy Star tanúsítású többfunkciós eszközök több mint 25 százalékos energiamegtakarítást biztosítanak a korábbi modellekhez képest, és papírtakarékos opciókkal is rendelkeznek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom