Connect with us

technokrata

Bemutatta a HP új Photosmart-modelljeit

Dotkom

Bemutatta a HP új Photosmart-modelljeit

A HP számos új nyomtatómodellt mutatott be a napokban.

A HP TouchSmart érintésérzékeny technológiával dolgozó HP Photosmart nyomtatók képesek pc vagy noteszgép közbeiktatása nélkül képet készíteni. A készülék mellé adott HP Photo Print Gadget szoftver intelligensen szerkeszti és vágja a fotópapírnak megfelelően méretre a képeket. A HP Smart Web Printing alkalmazás több weboldalt egy nyomtatott oldalra helyezve tintát és papírt takarít meg – így a felhasználónak nem kell felesleges részeket kinyomtatnia az internetről.

A HP Photosmart with Wireless készülékek a HP Photosmart jellemzői mellett kiváló vezeték nélküli funkcionalitással rendelkeznek. A nyomtatócsalád HP 364 sorozatú tintapatronokkal (négy különálló patron) dolgozik. A patronok “dual drop volume” technológiája – a gyártó szerint – rendkívüli képrészletezettséget biztosít, lézerminőségű szöveggel és élénk színhatású képekkel. Újdonság a HP Photosmart C4700, amely kompakt kivitelben kínál vezeték nélküli nyomtatási, szkennelési és másolási képességeket. A többfunkciós eszköz érintésre automatikusan csatlakozik az otthoni hálózathoz, így gazdája gyakorlatilag otthona, munkahelye bármely zugából nyomtathat.

Az új berendezések bemutatásakor elhangzott, hogy e nyomtatók és multifunkciós készülékek a gazdag funkcionalitás ellenére egyszerűen beállíthatók és használhatók, akár egyetlen érintéssel is vezérelhetők, a sorozat tagjai alapkiépítésben is laborminőségű képeket és élénk színeket nyomtatnak. A fejlesztők által a környezet megóvását szem előtt tartva megtervezett Energy Star tanúsítású többfunkciós eszközök több mint 25 százalékos energiamegtakarítást biztosítanak a korábbi modellekhez képest, és papírtakarékos opciókkal is rendelkeznek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd